Saadet'in Altındağ adayı Sertkaya: Fuhşu bitireceğiz

Saadet'in Altındağ adayı Sertkaya: Fuhşu bitireceğiz

Gazetemize konuşan Saadet Partisi’nin Altındağ adayı Cemal Sertkaya, başta Ulus ve Siteler’de olmak üzere güpegündüz fuhuş pazarlığı yapan kişilerin oluşturduğu çirkin ve tepki toplayan görüntülere neşter vuracaklarını belirtti.

Saadet Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Cemal Sertkaya, projeleriyle ilgili gazetemize konuştu.

Yönetimde hak, hukuk, adalet ve şeffaflığa bir hayli önem vereceğini belirten Sertkaya, “Hesap verebilir bir konumda olacağız. Bizde her şey açık olacak. Halkımıza hesabı rahat vereceğiz. Halka açık bir belediye anlayışımız olacak” dedi. 

“HALK GÜNÜ HAFTADA İKİ GÜN OLACAK”

Göreve gelmeleri halinde halk buluşmalarına önem vereceklerini anlatan Sertkaya, “Haftada iki gün halk günlerimiz olacak. Her Cuma günü bir mahallede Cuma namazı sonrası bölge halkı ile bir araya geleceğiz. O mahalle ile kararlarımızı orada ortak akılla alacağız. Ayrıca Salı günü de belediye binasında halk günü yapacağız. Özel görüşülmesi gereken konularda ise randevuya gerek kalmayacak. Görüşmek isteyen kişi o anda belediyede ben varsam benle görüşecek, yoksam başkanvekilimizle, o yoksa başkan yardımcılarımızla görüşecek” diye konuştu. 

“KOLTUKTA OTURAN BAŞKAN OLMAYACAĞIM”

Telefonunun ve kapılarının halka sürekli açık olacağını vurgulayan Sertkaya, “İnsanlara yukarıdan bakmayacağız, daima insanlar arasında olacağız. Saat 8’de belediyede olacağız ilk iki saatte işleri yoluna koyup gerekli talimatları vereceğiz sonrasında cadde ve sokaklara çıkacağız halk arasına karışacağız. Koltukta oturan bir başkan görmeyeceksiniz. Hastanın, ihtiyacı olan kişinin vs. ayağına biz gideceğiz. Gündüz yetmezse gece de çalışacağız belki uyku saatimizi azaltacağız, istirahat saatimizi azaltacağız” şeklinde konuştu. 

KAMU VE HALK ORTAKLIĞI İLE HASTANE PROJESİ

Belediye ve halkın kaynaklarını bir araya getirerek ilçeye büyük bir hastane projelerinin olduğunu anlatan Sertkaya, “Yüzde 51’i belediyenin, yüzde 49’u halkın olacağı bir hastane düşünüyoruz. İsteyen vatandaşlarımız, hastanenin yapılması için, belirlenen bir üst limiti aşmayacak şekilde katkıda bulunacak ve yüzde 49’luk kısımdan hissesi olabilecek. Hastane halkın hizmetinde olacak” dedi. Sertkaya, ilçede gıda, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere üretim seferberliği başlatacaklarını da kaydederek,  “Fabrikalar kuracağız. Bunların hepsi yarı ortaklı olacak. Yüzde 51’i belediyenin yüzde 49’u vatandaşın olacak” ifadelerini kullandı.  

“İSRAF, YOLSUZLUK VE RÜŞVETE GEÇİT YOK”

Sertkaya belediyede israf, yolsuzluk ve rüşvete asla geçit vermeyeceğinin altını çizerek şunları söyledi:

“Belediyede başkan harici kimsenin özel aracı olmayacak. Sadece her birimin bir arabası olacak. Belediye araçları asla özel işlerimizde kullanılmayacak. Ben şahsi arabamla belediyeye gelip gideceğim, devletin tahsis ettiği makam aracını sadece belediye işlerinde iken kullanacağım. Tıpkı Hz. Ömer’in yapmış olduğu gibi. Bildiğiniz üzere Hz. Ömer, kendi işlerinde kendi mumunu kullanmış, devlet işlerinde devlet mumunu kullanmıştır.”

“ÇİRKİN GÖRÜNTÜLERE SON VERECEĞİZ”

Ulus ve Siteler’in başköşelerinde gündüz vaktindeki çirkin görüntülere neşter vuracaklarını da belirten Sertkaya, “Ulus ve Siteler’in her tarafı umumhane gibi oldu. Hayatını kötü yollardan kazanan bu kişilere iş imkanı sağlayarak onları bu kötü işlerden vazgeçirmeyi, ekmeklerini helalinden kazanmalarını, onların ahlak ve maneviyatına da katkı sağlamayı düşünüyoruz” dedi. 

ÇOK AMAÇLI PAZAR YERİ

Sertkaya ayrıca şu projelerini aktardı:

“STK merkezi oluşturacağız. Pazar yerlerini yeniden düzenleyeceğiz. İki katlı olacak Pazar yerlerinin üst katları, çok amaçlı kullanılabilecek ve halkın istifadesine sunulacak. Altınköy’ün giriş ücretini 1 TL’ye indireceğiz. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.