Rusya’dan çıktı geliyor… Manisa da nasibini alacak!

Rusya’dan çıktı geliyor… Manisa da nasibini alacak!

Meteoroloji kaynaklar, Rusya üzerinden Türkiye'ye giriş yapması beklenen soğuk hava sistemi hakkında önemli uyarılarda bulundu… Manisa’da da hava soğuyacak

Meteorolojik kaynaklar, Rusya üzerinden Türkiye'ye giriş yapması beklenen soğuk hava sistemi hakkında önemli uyarılarda bulundu. Hava Forum'un duyurusuna göre, bu sistem birçok ilimizde hava sıcaklıklarını önemli ölçüde düşürecek ve vatandaşlar sonbaharın etkilerini daha yoğun hissedecek.

Soğuk Hava Dalgası Geliyor: Üşümeye Hazır Mısınız?
Hava Forum'un yaptığı açıklamaya göre, Rusya ve Balkanlar üzerinden Türkiye'ye gelecek olan soğuk hava dalgası, sıcaklıkların önemli ölçüde düşmesine neden olacak. Özellikle İstanbul’da perşembe ve cuma günleri sıcaklıkların gündüz saatlerinde 14 dereceye kadar ineceği belirtilirken, başkent Ankara’da geceleri sıcaklıkların 1 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Bu düşüşle birlikte Türkiye genelinde soğuk hava kendini iyice hissettirecek.

Vatandaşlara Uyarı
Hava Forum, bu ani hava değişimi karşısında vatandaşları dikkatli olmaya çağırarak sonbaharın serin havasına hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti.

Manisa’nın önümüzdeki günlerdeki hava durumuna bakıldığında, gelen soğuk hava dalgasından etkilenmesi bekleniyor. Bugün gün içinde 28 derece olan ortalama sıcaklık, 17 Ekim Perşembe günüyle birlikte 7 derece birden düşecek. Manisa’da yarın beklenen hava sıcaklığı 21 derece.

Cuma, cumartesi ve pazar günü de benzer bir tablo göze çarparken, geceleri ise sıcaklık Cuma gecesinden itibaren 10 derecenin altına düşecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.