Rıdvan Dilmen'den kadro eleştirisi: Cenk Montella'ya mesajı verdi

Rıdvan Dilmen'den kadro eleştirisi: Cenk Montella'ya mesajı verdi

Türkiye A Milli Takımımız EURO 2024 F Grubu kader maçında Çekya'yı 2-1 yenerek son 16'ya kaldı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den maçın ardından Montella'ya kadro eleştirisi geldi. İşte detaylar...

Milli Takımımız dün aldığı Çekya galibiyetinin ardından EURO 2024'te son 16'ya kaldı. Son 16'da Avusturya ile eşleşen millilerimiz maçı 2 Temmuz Salı günü oynayacak. Mücadele 22.00'da başlayacak.

Dün alınan Çekya galibiyetinin ardından günlerdir devam eden Montella ve kadro yapılanması tartışması devam ediyor. Portekiz maçında tercih edilmeyen Arda Güler ve Mert Müldür bu kez kadroda ilk 11'de başladı. Aynı zamanda yine Portekiz maçında şans verilmeyen Kenan Yıldız da ilk 11'de başladı ve galibiyete büyük bir katkı sağladı. Maçın ardından yorumlarda bulunan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'de Montella hakkında eleştirilerde bulundu.

basliksiz-1-001.jpg

SENİN BİR FORVETİN VAR!

90+4'te attığı golle Milli Takımımıza galibiyeti ve turu getiren Cenk Tosun hakkında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, "Milli Takım hocamız 'Bizim elimizde klasik santrafor yok' diye gidiyordu hazırlık maçlarına... Ne zamana kadar? Cenk'e kadar... 'Kerem mi, Kenan mı', kafasında kalmalı mı şimdi, bence kalmalı. Montella bu maç sayesinde Cenk diye bir silahının olduğunu mecburiyetten de olsa görmüş oldu. Cenk Montella'ya senin bir forvetin var imajı verdi" dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.