Ramazan'da Hamamönü

Ramazan'da Hamamönü

Hamamönü Ramazan’da yine Ankaralıların merkezi olacak. Ramazan sohbetleri ve eğlenceleri yapılırken kurulan çadırlarda da hediyelik eşyadan yöresel ürüne pek çok ürün vatandaşların beğenisine sunulacak. 

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in içinde bulunduğumuz bugünlerde Başkent’in Ramazan programlarındaki merkezi yine Hamamönü olacak. İftar saatine yakın vatandaşların akın ettiği Hamamönü sokakları Altındağ Belediyesi tarafından Ramazan çadırları kurularak hazır hale getirildi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz enkaz halde bulunan konak haberimizin ardından belediye ekiplerince kaldırıldı. 

hamamamonu,-ramazan-003.jpg

BELEDİYE EKİPLERİ RAMAZAN ÇADIRLARINI KURDU

İftar saatine yakın Ankaralıların akın ettiği Hamamönü sokaklarında hediyelik eşya, yöresel ürünler ve çeşitlik STK’ların bulunduğu çadırlar belediye ekipleri tarafından dün itibariyle kuruldu. Çadırlardan bazıları Ramazan’ın ilk günü itibariyle gelenleri ağırlamaya başladı. Ramazan boyunca devam edecek çadırlarda Türkiye’nin her yerinden gelen el sanatları zanaatkarları, bölgelerinden getirdikleri yöresel ürünleri satan üreticiler hazır bulunacak.  

hamamamonu,-ramazan,-002.jpg

SÜSLEME VE SAHNE KURULDU

Altındağ Belediyesi ekipleri Hamamönü’nün bütün sokaklarını süsleyerek Ramazan’ın bir şenlik havasında geçmesine katkıda bulunuyor. Belediye hem iftar verecek hem de Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı vatandaşlarla bir araya gelecek. Ayrıca Hamamarkası Meydanı’nda da konserler ve programlar yapılacak.

hamamonu-yanan-ev.jpg

HABERİMİZİN ARDINDAN KÖTÜ GÖRÜNTÜYE SON VERİLDİ

Hamamönü Sarıkadın Sokak’ta mart ayında çıkan yangın sonrası küle dönen konak 2 ayı geçkin süredir öylece beklemişti. 2 Mayıs tarihli sayımızda yayınladığımız ‘Kötü Görüntü Kaldırılsın’ manşetli haberimizin ardından Altındağ Belediyesi ekipleri harekete geçti. Çok kısa süre içerisinde yıkıma başlayan ekipler, geçtiğimiz gün itibariyle de enkazı tamamen kaldırdı.

hamamonu-yanan-ev2.jpg

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM 

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.