Ramazan Zarafet’i

Ramazan Zarafet’i

Subayevleri’ndeki Zarafet Restoran da lezzet ve hizmette kalitesi, bütçede ise dar ve orta gelirli vatandaşlara hitap etmesiyle, Başkentlilerin iftarda tercih ettiği mekanlar arasında yer aldı.

Keçiören Subayevleri'nde hizmette olan Zarafet Restoran’da Ramazan ayı dolu dolu geçiyor. Kalitesi, hizmeti ve uygun fiyat seçeneği ile göz dolduran Zarafet, Ramazan'ın ilk gününden itibaren iftarını açmak isteyenlerin ilk tercihi arasına giriyor. Ramazan boyunca müşterilere fasıl hizmeti de sunuluyor. Müşterilerin hizmetten bir hayli memnun olduğu görülüyor. 

HERKES GÜLER YÜZLÜ

Zarafet Restoran’ın müşterisi Necmi Günay, "Bu nezih mekanda iftar yapmaktan dolayı bir hayli memnunuz. Sundukları hizmet ve kalite bizim gibi müşterileri sevindiriyor. Biz iftara iş arkadaşlarımızla geldik. Burada herkes güler yüzlü, müşterilerin bir hayli çok olmasına rağmen serviste bir sıkıntı yaşanmıyor. Zarafet ailesine teşekkür ederiz" dedi.  

TEŞEKKÜRLER...

Bir başka müşteri ise "Keçiören'de böyle güzel ve nezih bir mekanın olduğunu ummuyordum. Beni şaşırttılar. Yemeklerini gayet iyi buldum. Menüler yeterli ve fiyat ise uygun. Hijyen açısından da herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Bizim için güzel bir iftar programı oldu. Teşekkür ederiz" diye konuştu.

MÜŞTERİLERİMİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Zarafet’in işletmecisi Kazım Soner İmal ise gazetemize yaptığı açıklamada, ‘‘Ramazan boyunca ve diğer günlerde müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için canla başla çalışıyoruz. Müşterilerimizin mekanımızdan en iyi bir şekilde ayrılmaları için gayret gösteriyoruz. Çok şükür ki müşterilerimiz de Zarafet'e büyük bir teveccüh gösteriyorlar. Bizim için her müşterimiz değerli. Onlara en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmaya devam diyoruz" şeklinde konuştu. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.