Pursaklar’da sağanak yağışa karşı ızgaralı önlem

Pursaklar’da sağanak yağışa karşı ızgaralı önlem

Pursaklar’da belediye ekipleri ilçe genelinde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Sağanak yağış sonrası göle dönen sokaklardan şikâyetçi olan vatandaşların talepleri sonrası, geniş yağmur suyu ızgaraları ilçenin birçok noktasına yerleştirildi.

Aski Genel Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Pursaklar Bölge Başkanlığı ekipleri, Pursaklar genelinde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Sağanak yağış sonrası göle dönen sokaklardan şikayetçi olan vatandaşların talepleri sonrası, geniş yağmur suyu ızgaraları ilçenin birçok noktasına yerleştirildi.

PURSAKLAR’DA ALT YAPI SORUNU KALMAYACAK

Pursaklar ilçesi, Ankara’nın en çok yağış alan bölgelerinden ve aynı zamanda Ankara’nın en genç ilçesi olması sebebiyle, alt yapı ve bayındırlık çalışmaları tamamlanmış değil. Pursaklar ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile kentin inşasını tamamlamak için el ele vermiş durumda.
Son olarak Fatih Mahallesi’ndeki, alt yapı çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret eden Ankara Büyükşehir Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin ilçedeki mevcut sorunları gidermek için çalıştıklarını belirterek, “Pursaklar’da alt yapı sorunu kalmayacak” dedi.  Hamdi Kesgin’e Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin’de eşlik etti. Pursaklar’ın ihtiyacı olan iki adet 7500 metre küplük su deposunun da yapıldığını söyleyen Kesgin, Fatih Mahallesi’nden Ayyıldız Mahallesi’ne kadar alt yapı çalışmaları var, yağmur suyu hattı tamamlandığında tahliye ızgaraları birçok noktaya yapılacak” dedi. 

CİHAN ÖZKAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.