Pursaklar'da öncelik metro, hedef ise oy artışı

Pursaklar'da öncelik metro, hedef ise oy artışı

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz, seçildiği takdirde öncelikli olarak ilçeye metro gelmesi için çalışacağını söyledi. Mevcut Belediye Başkanı Selçuk Çetin de, “İnşallah Ayhan kardeşimizle beraber oyumuzu artıracağız'' dedi.

dsc_0227-002.jpgPursaklar’da düzenlenen kaynaşma yemeğine AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Cumhur İttifakının Pursaklar Belediye Başkan Adayı gösterdiği Ayhan Yılmaz, Kırşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yılmaz vaatlerini sıralarken, öncelikli hizmetlerinin Pursaklar’a metro getirmek olduğunu, bunun da sözünü Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’den aldıklarını söyledi. 

PURSAKLAR METROYLA DEĞERLENECEK

Pursaklar’a metro sözünü Özhaseki’den aldığını söyleyen Yılmaz metro geldiği takdirde bölgenin daha da gelişeceğini belirtti.

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:

“Pursaklar artık metro istiyor. Başkan adayımız Sayın Mehmet Özhaseki ile görüştük ondan da sözümüzü aldık. Havaalanının metrosunun gelmesiyle bizim bölgemize de metro gelecek. Ve kısa sürede çok büyük bir gelişim bekliyoruz. Hem sektörler artıracak hem de evlerimiz değerlenecek. Metro’dan da sadece Pursaklılar değil Kalecik, Çubuk gibi yakın ilçelerimizde de bulunan vatandaşlarımız yararlanacak. İnşallah niyetimiz hayır akıbetimiz de hayır olur”

dsc_0225.jpgNERELİ OLDUĞU DEĞİL İŞİ BİLMESİ ÖNEMLİ

Kırşehir Dernekler Federasyonu Hilmi Gökçınar ise, son günlerde yaşanan adayların Ankaralı olup olmadığı tartışmasına değinerek, “Ankara Ankara’da yaşayanlarındır diyebiliyoruz. Bize göre Ankara’yı nereli kişinin yöneteceği değil liyakati ve bilgi birikimidir. Bu yüzden biz Ak Parti’nin adayı Mehmet Özhaseki’nin bu işi en iyi şekilde yapacağını düşünüyoruz. Pursaklar bölgesi Ankara’nın önemli bir bölgesidir Bir önceki başkanımıza çok teşekkür ederiz yaptığı hizmetler çok büyük. Yeni başkan adayımız Ayhan Yılmaz da Ankaralıların abisidir diyebiliriz. Büyükşehir’den tanıyoruz ve hizmetlerini buraya getireceğinden şüphemiz yok” ifadelerine yer verdi.  

dsc_0197.jpgAYHAN KARDEŞİME BAŞARILAR DİLERİM

Mevcut Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise bu yıl Cumhur İttifakının adayı olarak gösterilen Ayhan Yılmaz’ın oylarını artırarak seçileceğine inandığını belirterek, “2019 seçimine Cumhur İttifakı ile beraber giriyoruz. İnşallah Ayhan kardeşimizle beraber 4. Dönemimizde de oyumuzu artırarak devam edeceğiz. İnşallah Ankara’mızda Mehmet Özhaseki’ye, Pursaklar’da da Ayhan kardeşimize başarılar diliyoruz. Bizler görev yaptığımız sürece boyunca yola hayır için çıktık. ‘Niyetimiz hayır olsun akıbetimiz de hayır’ dedik. Pursaklar’da kapısı çalınmadık ihtiyaç sahibi bırakmamaya çalıştık. Bizim işimiz hayırdır. Önemli olan rabbimizin rızasını almak vatandaşlarımızın duasını almaktı. Bunu inşallah yaptığımıza inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.