Pursaklar'da minikler kendi ormanını kurdu

Pursaklar'da minikler kendi ormanını kurdu

Pursaklar'daki Saray İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, 200 adet fidanı toprakla buluşturarak, okulları adına hatıra ormanı kurdu.

"Dünya Yeşeriyor, Hayaller Gerçekleşiyor" adlı uluslararası eTwinning plus proje ortaklarından olan Pursaklar'daki Saray İlkokulu'nun 2. sınıf öğrencileri, bir hayallerini daha gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Dünya Halter Şampiyonu Halil Mutlu ile tanışma fırsatı yakalayan minik öğrenciler, şimdi de okulları adına bir hatıra ormanı oluşturdu.  Öğrenciler, Okul Müdürü Erkan Özbek ve 2-K sınıfı Öğretmeni Özlem Yıldız gözetiminde Pursaklar Karacaören'deki bir ormanlık alana içinde hayallerinin de yazılı olduğu kağıtlarla birlikte yaklaşık 200 adet fidan dikti. Kendileri ile birlikte boy verecek fidanların dikimi sırasında bir hayli heyecanlanan minik öğrenciler, fidanları toprakla buluşturmalarının ardından ilk can suyunu vermeyi de ihmal etmedi. 

MİNİKLER PURSAKLAR'I YEŞERTTİ

6.jpg

Heyecanları yüzlerinden okunan çevreci öğrenciler, hayallerini gerçekleştirmekten ve doğayı yeşertmekten dolayı bir hayli mutlu olduklarını belirterek, öğretmenlerine teşekkür etti. 2 K Sınıf Öğretmeni Özlem Yıldız, uluslararası alanda faaliyet yürüten böyle bir projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz bugün hayalleri ile birlikte kendilerine ait fidanları büyük bir heyecanla ve gayretle dikti. Onlar ve bizim için güzel bir hatıra olacak" dedi.  

BİZİ GURURLANDIRIYOR

3-010.jpg

Saray İlkokulu Müdürü Erkan Özbek ise "Uluslararası bir projede okulumuzun yer alması ve öğrencilerimizin bu konuda büyük gayret sarf etmesi bizi gururlandırıyor. Okulumuzun ismini taşıyan bir hatıra ormanını öğrencilerimiz ile birlikte kurmaktan biz çok mutlu olduk" diye konuştu.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.