Pursaklar'da minik kız balkondan düştü

Pursaklar'da minik kız balkondan düştü

Pursaklar’da üçüncü katın balkonundan park halindeki bir aracın tavanına düşen 2 yaşındaki minik kız, bir süre yoğun bakımda tedavi gördükten sonra hayati tehlikeyi atlattı.

Pursaklar’da bir apartmanın üçüncü katından düşen 2 yaşındaki kız çocuğu, mucize eseri kurtuldu. Şu an Çankaya’daki özel bir hastanede tedavi altında olan minik kız çocuğunun hayati riskinin olmadığı öğrenildi. 

ÜÇÜNCÜ KATTAN DÜŞTÜ

Pursaklar’da yaşanan üzücü olay geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde meydana geldi. Bir apartmanın üçüncü katındaki dedesinin evinin balkonunda oynadığı sırada korkuluklardan sarkan 2 yaşındaki kız çocuğu dengesini kaybetmesi üzerine park halindeki bir aracın tavanına düştü. Kızının düştüğünü gören anne ve yakınları gözyaşları içinde aşağı indi. Aracın üzerine düşen minik kıza ilk müdahaleyi yakınları ve çevredekiler yaptı. 

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

Çağırılan ambulansın ardından yaralı haldeki minik kız hemen hastaneye kaldırıldı. Koru Hastanesi’ne kaldırılan küçük kız yoğun bakıma alındı. Yaklaşık 9 metreden düşen minik kızın yoğun bakımdan çıktığı hayati riskinin olmadığı öğrenildi. 

S.Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.