Pursaklar'da facia ucuz atlatıldı

Pursaklar'da facia ucuz atlatıldı

Pursaklar EGO son durakta freni boşalan park halindeki belediye otobüsü rampa aşağı inerek bir apartmanın duvarına çarparak durabildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken sadece maddi hasar meydana geldi.

Pursaklar Yavuz Bulvarı’ndaki EGO Son durakta freni boşalan park halindeki belediye otobüsü bir apartmanın duvarına çarptı. Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan üzücü kaza akşam saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre park halindeki körüklü belediye otobüsünün freni boşaldı. Rampa aşağı hızla inen EGO otobüsü, bir apartmanın giriş katındaki boş dükkana çarparak durabildi. Kazada şans eseri, ölen ya da yaralanan olmazken sadece maddi hasar meydana geldi. Ucuz atlatılan kaza sonrası görgü tanığı vatandaşlar, büyük bir facianın atlatıldığını söyledi. Olay yeri incelemelerinin ardından gelen özel bir kurtarıcı belediye otobüsünü bulunduğu yerden çıkarıp, otobüs kaza yerinden kaldırıldı. 

BİR ÜZÜCÜ KAZA DAHA YAŞANMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ankara-Ayaş Yolu’nda seyir halindeki bir EGO otobüsü, yolcu almak için yol kenarında duran bir başka EGO otobüsüne çarpmış, yaşanan feci kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralanmıştı.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.