'Pursaklar'a metro ne zaman gelecek?' sorusu cevabını buldu

'Pursaklar'a metro ne zaman gelecek?' sorusu cevabını buldu

Pursaklar’daki SKM açılışında konuşan Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki, seçimde göreve gelmeleri halinde havaalanına gidecek metro hattının birinci projeleri olacağını açıkladı.

'Pursaklar'a metro ne zaman gelecek?' sorusu cevabını buldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Pursaklar Seçim  Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışını önceki gün gerçekleştirdi.

Küçük bir mitingi andıran açılışa AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Orhan Yeğin ve Zeynep Yıldız’ın yanı sıra çok sayıda AK Partili ve MHP’li vatandaş katılım sağladı.

SKM önünü dolduran binlerce kişi “Başkent’in ağabeyi Mehmet Özhaseki, Pursaklar’ın ağabeyi Ayhan Yılmaz” şeklinde sloganlar attı. 

“TERÖR ÖRGÜTLERİNE DERSLERİNİ VERDİK”

Mehmet Özhaseki, açılış öncesi seçim otobüsü üzerinde yaptığı konuşmada Doğu ve Güneydoğu’da 4 yıl önce çukur kazıp, “öz yönetim” ilan etmeye kalkışan bölücüleri kendi kazmış oldukları çukurlara doldurup üstünü kapattıklarını belirtti. Eli kanlı terör örgütü FETÖ’nün de sonunun geldiğini de açıklayan Özhaseki, “Cumhurbaşkanı’mızın dirayetiyle ve liderliğiyle ve hepimizin sizlerin de cesaretiyle bu lanet adamlara dersini verdik ve tankların önünde dimdik durduk. Çok şükür o bela da kapandı. Bunun gibi şimdi söyleyebileceğimiz en az 10 tane örgüt var. Bunların özelliği yurtdışından aynı yerden besleniyorlar. Bunların para ve akıl vereni aynı. Bunlar Türkiye bölünsün, parçalansın istiyorlar” dedi. 

d0qplt3woae-1pe.jpgAYHAN YILMAZ’A ÖVGÜ 

Özhaseki, Ankara’daki Cumhur İttifakı’nın ortak adaylarının hepsine kefil olduğunu ve 31 Mart’tan sonra kol kola girerek hep birlikte Ankara’ya hizmet edeceklerinin sözünü verdi.  Özhaseki, AK Parti Pursaklar Adayı Ayhan Yılmaz’dan övgüyle bahsederek, “Yıllardır tanıdığınız hizmet eri bir kardeşimiz” dedi. 

'Pursaklar'a metro ne zaman gelecek?' sorusu cevabını buldu

Özhaseki, 31 Mart seçimlerinde göreve gelmeleri halinde ilk olarak metro projesinin hayata geçirmeye çalışacaklarını belirterek,  "Kızılay'dan başlayarak, Keçiören'i içine alıp Pursaklar'dan havalimanına gidecek raylı sistem metro hattımız birinci projemiz." dedi. Havaalanına kesintisiz ulaşımın sağlanması için Aydınlıkevler ve Hasköy kavşağına düşünülen köprülü kavşak projesiyle ilgili bilgi veren Özhaseki şu müjdeleri de verdi: “Pursaklar’da iki meydan projemiz var. Ayrıca Ayhan Başkanımızın hazırladığı bizim de ‘tamam beraber yaparız’ dediğimiz 2 milyon 190 milyon metrekarelik yeşil alan var. İnşallah onu da yapacağız. Buna bizim gücümüz de yeter, bilgimiz, tecrübemiz de yeter.”   

SOLU SOLLADI GELİYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım toplanan kalabalıkla kendisinin edindiği en güncel bir anket sonucunu paylaşarak, "Dün itibarıyla bir anket şirketi değil, birçok anket şirketinin ortak görüşü şu; 'Mehmet Özhaseki solu solladı geliyor, Cumhur İttifakı geliyor, öne geçti'. Ankara bizimdir, bizim olacak" sözlerini ekledi.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.