Provokatörler İş Başında

Provokatörler İş Başında

Ulucanlar'da toplanan marjinaller, yaptıkları eylemde devlete adeta meydan okuyarak tehditkar ifadeler kullandı. Provokatif gurup tarafından eylem boyunca kullanılan ifadelerle ise yine ülkenin karıştırılmasının sinyali verildi.

 

 

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Türkiye'yi her daim karıştırmaya çalışan ve çeşitli safsatalarla ülkede kaos çıkararak milleti bir birine düşürmeyi planlayan marjinal guruplar, çığırtkanlık yapmayı yine sürdürüyor. Ulucanlar'da önceki gün eylem yapan bir gurup Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu üyesi devlete adeta meydan okudu ve eylemde tehditkar ifadeler kullandı.

YİNE KAOS PEŞİNDELER

1999 yılında Ulucanlar Hapishanesi'nde hayatını kaybeden mahkumlar olmak üzere 10 Ekim Gar saldırısında bile ülkeyi suçlayan ve türlü iftiralarla devlete yüklenen Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu üyesi bir gurup marjinal, önceki akşam saat 6'da Ulucanlar Müzesi'nin önünde toplandı. Her defasından devlete savaş açmak için hazırda bekleyen ve milletin öz değerleriyle alay eden marjinaller "Ulucanlar’dan 10 Ekim’e katliamların hesabını soracağız" yazılı tehditkar pankartlar açarak önümüzdeki günlerde yine ülkeyi karıştıracaklarının sinyalini verdi. Eylem boyunca Türkiye aleyhine sık sık slogan atan gurup yaşananlar olaylardan dolayı devleti suçlayarak kendi yaptıkları olayları görmezden geldi.

AMAÇLARI DEVLETİ SUÇLAMAK

Yaptıkları basın açıklamasında da birbirinden ilginç ifadeler kullanan marjinal gurup, insanları sınıflayan ifadeler de kullandı. Söz konusu marjinal gurupların IŞİD tarafından yapıldığı netlik kazanan 10 Ekim Gar saldırısıyla ilgili de çalışma başlattıkları ve yine bu saldırıyı da devlete mal etmeye çalışacakları öğrenildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.