Özhaseki'den Türkeş vaadi

Özhaseki'den Türkeş vaadi

Ankara Sevdalıları Platformu’nun düzenlediği etkinlikte konuşan Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki, göreve gelmesi halinde MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in adını taşıyan bir kültür merkezi açma sözü verdi.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara Sevdalıları Platformu’nun Altınpark’ta önceki akşam düzenlediği programa katıldı. Etkinliğe MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’ın yanı sıra binlerce davetli de katıldı. MHP’ye yakın platformun düzenlediği programda Özhaseki, bozkurt selamıyla karşılandı. 

MEZARA KADAR DOSTLUK…

Önümüzdeki yerel seçimin bitmesi ile yeniden bir araya gelerek Ankara’yı beraber yöneteceklerini belirten Özhaseki, “Fikirlerinizi, sizlerin desteğini alacağız. 31 Mart’tan sonra kaybolmak yok. Dostlukta inşallah mezara kadar beraber olacağız. İnşallah büyük işler yapacağız. İşe başladığımızda yaptıracağımız en büyük kültür merkezinin ismi şimdiden belli oldu: Başbuğ Alparslan Türkeş Kültür Merkezi.”

ALPARSLAN TÜRKEŞ’E ÖVGÜ 

Öğrencilik yıllarında MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in yanında bulunduğunu, özel seminerlerini dinlediğini anlatan Özhaseki, “Notlarım hala duruyor. Vatan sevdasıyla dopdolu bir insandı. Seminerler 2-3 saat sürdüğü için kalk-otur yaptırırlardı. Bütün bunlara şahitlik etmiş, onun vatan sevdasını gözleriyle görmüş, onun mücadelesine yakından arkadaşlık etmiş, yol arkadaşlığı yapmış birisiyim. İçimizde değişmeyen duygu şu: milli ve yerli olmak. Kafamız ne Kandil’de ne de Pensilvanya’da şükürler olsun” dedi.  ZAFER MİLLETİN OLACAK…
Salonda bulunan davetlilere 31 Mart’a kadar çalışmalarını ve kapı kapı gezmelerini çağrısında bulunan Özhaseki, “Hiçbir başarı tesadüf değildir, hayat çalışmayla. Siz iyi niyetle çıkarsanız Cenab-ı Allah tutan eliniz, gören gözünüz, yürüyen ayağınız oluyor. İnşallah 31 Mart’a kadar hepimiz çalışacağız, gayret edeceğiz. Bir ev fazla ziyaret etmeye çalışacağız. Her gün bir fazla yere gitmeye çalışacağız, derdimizi anlatacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu tehditleri söyleyeceğiz,  karşıdakilerin kötülüklerini de söyleyeceğiz. Yapacaklarımızı da anlatacağız. İnşallah 31 Mart akşamı zafer bu milletin olacak, sizin olacak inşallah” diye konuştu.

RAKİPLERİNE PROJE ELEŞTİRİSİ

31 Mart seçimleri için derslerine iyi çalıştıklarını belirten Özhaseki, Ankara’daki diğer adayların proje üretemediği öne sürerek, “Dersimize iyi çalıştık. İlçelerdeki arkadaşlarımız projelerini belirledi, bütün projelerimiz belli bunları millete dağıttık. İlçelerle birlikte toplam 5 bin projemiz var. Şu ana kadar karşımızdaki adaylardan ciddi bir proje duymadık. İnsanlara biraz saygı duymaları lazım, siz de hiç değilse 500 projemiz var deyin, 250 tane var deyin ona da razıyız. Hayır yok. Bir de geçenlerde slogan duydum. 'Yavaş yavaş' diyor, ne yavaş yavaşı, yavaş yavaş evde olur. Evde pijama giyer yan gelip yatarsınız. Ama kamuya geldiyseniz gece, gündüz uçak hızıyla çalışacaksınız" şeklinde konuştu.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.