Otoparkların sayısı da artırılsın

Otoparkların sayısı da artırılsın

Büyükşehir Belediyesi’nde Meclis onayıyla otoparkların 1 TL olarak ücretlendirilmesi Başkentliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkentliler, karar sonrası Büyükşehir Belediyesi’ne ait otoparkların sayısının artırılmasını istiyor.

Büyükşehir Belediyesi’nde Meclis onayıyla otoparkların 1 TL olarak ücretlendirilmesi Başkentliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkentliler, karar sonrası Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı otoparkların sayısının artırılmasını istiyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın Başkentlileri otopark kullanmaya teşvik amaçlı geçtiğimiz günlerde açıkladığı ilk 1 saati ücretsiz gün boyu ise 1 TL şeklinde olan otopark ücretleri gündemde yer almıştı. Bu ay toplanacak Belediye Meclisi’nde eğer onaylanırsa bu ücretler geçerli olacak. Vatandaşlar ise bunun ne zaman uygulanacağını dört gözle beklerken daha çok merkezi noktalarda yaşanan park sıkıntısına ilişkin belediyeye ait otoparkları da merak ediyor. 

MERKEZDE 6 OTOPARK

Kararın ne zaman uygulanacağını vatandaşlar dört gözle beklerken biz de Ankara’da şehir merkezindeki otoparkların listesini sizler için derledik. Ulus, Kızılay ve Sıhhiye’deki BELTAŞ’a bağlı 6 adet otoparkın listesi şu şekilde.

 Büyükşehir’e bağlı BELTAŞ’ın otoparklarının listesi Ulus, Sıhhiye ve Kızılay’ da ki otoparklardan bazıları  şekilde: 

-Necatibey Caddesi
-Demirtepe Köprüsü Yanında
-Ulus Otoparkı(Modern Çarşı Yerine Yapılan Park)
-Ankara Kalesi Otoparkı
-Dışkapı Yeni Adliye Yanı Otoparkı
-Ulus Rüzgarlı Sokak Otoparkı

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.