Önay Hanım Hoca kimdir? Medyum Önay aşk büyüsü mü yapıyor?

Önay Hanım Hoca kimdir? Medyum Önay aşk büyüsü mü yapıyor?

Kendilerini medyum, falcı gibi tanıtıp insanları dolandıranlara karşı operasyon yapılırken, Medyum Önay Hanım Hoca lakaplı bir kadın, sosyal medyada “Sevdiğiniz kişiyi aşık etme büyüsü” vaat ediyor. Peki medyum Önay Hanım Hoca kimdir?

Kendilerini medyum, falcı ve hoca olarak tanıtıp insanları kandıran, dolandıran kişiler tespit edilip, bir bir gözaltına alınırken, diğer taraftan yenileri ortaya çıkıyor. 

Şimdilerde “Medyum Önay Hanım Hoca” lakaplı bir kadın, özellikle sosyal medyada “Sevdiğiniz Kişiyi AŞIK ETME YÖNTEMİ” vaat ediyor. 

Facebook’ta paralı ilanları dolaşan “Medyum Önay Hanım Hoca” lakaplı kişi için “Ünlülerin Medyumu Önay Hoca” ismi de kullanılıyor. 

medyumonay.com adlı internet sitesinde, aşk büyüsü gibi değişik büyüler üzerine yazılar yer alıyor, bu büyülerden yaptırmak isteyenlere irtibat numarası veriliyor.

Sitede, medyum Önay hanım hocadan “Garantili büyü bozma uzmanı” ifadeleri de kullanılıyor. 

Peki Önay Hanım Hoca kimdir?

İnternet sitesinde yer alan bilgilere göre, “Medyum Önay Hanım Hoca Mısır’ın Kahire kentinde ilmi eğitim almış, yıllardan bu yana da Türkiye’de insanların sorunlarına yardımcı oluyor.”

Sitede medyum Önay kendini şöyle anlatıyor: “Ben Medyum Önay olarak tamamen, insanları istek ve arzularına ulaştırıp güzelliği yaşaması için Medyumluk yapıyorum. Ve bu ilme yıllarımı verdim, bu işi çok iyi biliyorum ve uyguluyorum. Benimle çalışmaya başlayan ve bana dost olan insanlar beni çok iyi tanırlar, arzularında, işlerinde benim vesilemle arzularına kavuşanlar ve düze çıkanlar beni çok iyi tanırlar. Medyumluk ilmine olan hakimiyetimi bana ulaştığınızda yapacağım ücretsiz bakım ile de anlayacaksınız.”

medyum-onay.jpg

Diğer taraftan emniyet güçlerinin, medyum, falcı, cinci hoca gibi isimler altında insanları dolandıranlara karşı operasyonları sürüyor. Bu yıl içinde gerçekleşen ve basına yansıyan operasyonlardan bazıları şöyle:

---Geçtiğimiz Ağustos ayında da İstanbul Pendik’te “Medyum Rüstem Hoca” olarak tanınan Rüstem Yücesan gözaltına alındı.

---Mayıs 2018’de de Ankara’da kendilerini falcı, medyum ve hoca olarak tanıtarak “dolandırıcılık” yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda Medyum Süheyla lakaplı Süheyla Ö. tutuklandı.

---Ve yakın zamanda, Ekim ayı içinde Aydın'da medyumluk yapan ve 'Aydınlı cinci hoca' olarak bilinen 36 yaşındaki Mehmet Pala, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.