Okan Buruk’tan uyarı: “Hata istemiyorum”

Okan Buruk’tan uyarı: “Hata istemiyorum”

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçı öncesi oyuncularını uyardı. Buruk, “Karagümrük karşısında hata istemiyorum” dedi.

Süper Lig’in 36. haftasında Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray’da mutlu son yakın. 96 puanla ligde lider bulunan Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’nin Kayserispor karşısında olası bir puan kaybetmesi halinde, Karagümrük deplasmanından galibiyetle çıkarsa şampiyonluğunu bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

foto1.jpg

HEDEF 17’DE 17

Ligde bu sezon çıktığı 16 maçı da kazanarak kırılması güç bir rekora imza atan Galatasaray, Karagümrük karşılaşmasını da kazanarak rekorunu tazelemek istiyor. 17’de 17 parolasıyla sahaya çıkacak Cimbom’da teknik direktör Okan Buruk, oyuncularına 90 dakika boyunca konsantrasyonu elden bırakmamalarını ve maçtan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.

gs-karagumruk.jpg

HATAYA YER YOK

24. şampiyonluk için geri sayım başlatan Cimbom, Karagümrük deplasmanından puanlarla ayrılmak istiyor. Kritik maç öncesi futbolcularını uyaran tecrübeli teknik adam Okan Buruk, “Rakibimiz için de son derece kritik bir maça çıkıyoruz. 24. şampiyonluk için 90 dakika boyunda konsantrasyonu elden bırakmayın. Hata istemiyorum, hedefimiz önce 17’de 17” ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.