Öğrenciler üst geçit istiyor

Öğrenciler üst geçit istiyor

Üst geçidin kullanışsız olduğundan dert yanan semt sakinleri, trafik ışıklarına oldukça yakın bir konumda bulunan geçidin işlevsizliğinden yakınıyor.

Aydınlıkevler'de İrfan Baştuğ Caddesi'ndeki üst geçidin kullanışsız olduğundan dert yanan semt sakinleri, trafik ışıklarına oldukça yakın bir konumda bulunan üst geçidin işlevsiz olduğunu söyledi. Üst geçidin otobüs duraklarına ulaşım açısından da yetersiz olduğuna dikkat çeken semt sakinleri, öğrencilerin bu durumdan ötürü caddeyi kullanmak zorunda kalarak, canlarını tehlikeye atıklarını ifade etti. Vatandaşlar, yetkililerden süt geçidi cadde üzerinde daha kullanışlı bir konuma taşınmasını talep ederek, soruna bir çözüm bulunmasını istedi.

Üst geçidi en çok Keçiören Atatürk İmamhatip Ortaokulu ve Lisesi, Aydınklıkevler Anadolu Lisesi ve Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrenciler kullanıyor. Öğrenciler de gerek arkadaşlarının gerek öğretmenlerinin üst geçidi kullanırken merdivenlerden düşerek, yaralandığını söyledi. Yaşanan bu olaylardan ötürü endişe duyduklarını ifade eden öğrenciler, üst geçidi kullanmaya çekindiklerini belirtti. Öğrenciler, yetkililerden daha kullanışlı bir üst geçit istediklerini söyledi.

Öte yandan üst geçidin üzerindeki plastik levhalarında bir bölümü parçalamış durumda. Geçtiğimiz yıl da üst geçittin üzerindeki plastik levhalarla kapatıldıktan bir gün sonra bir grup genç tarafından paramparça edilmişti. Vatandaşlar da Aydınlıkevler'de polis denetimlerini artırılmasını istemişti. 

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.