Ocaklarına ateş düştü

Ocaklarına ateş düştü

Mamak Akdere'de hafta sonu bir apartman dairesinde buzdolabı patladı, çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi. Geçici olarak kiralık bir evde kalan 5 kişilik Ceylan ailesi, yaralarını sarmak için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Mamak Akdere Kutlu Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta sonu akşam saatlerinde 4 katlı bir apartmanın ikinci katında, buzdolabı bilinmeyen bir sebeple patladı ve patlama sonucunda evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde olan 5 kişilik Ceylan ailesi, alevlerin yükseldiğini görmeleri üzerine evi tahliye etti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise kısa sürede alevleri söndürmesine rağmen ev kullanılamaz hale geldi. 

YARALARINI SARALIM 

5 kişilik Ceylan ailesi evin ve eşyaların kullanılamaz hale gelmesi ile birlikte dışarıda kaldı. Edinilen bilgilere göre mağdur aile geçici süreliğine kiralık bir ev tuttu. Mağdur ailenin yaralarını sarmak için mahalleli de boş durmayarak kendi aralarında topladı ve aileye teslim etti. Gazetemize konuşan mağdur ailenin bir komşusu, "Ailenin maddi durumu bildiğim kadarıyla orta halli. Yanan evlerini yaptıracak ve yeniden toparlanacak güçte değiller. Biz komşuları olarak destek çıkacağız; ancak Mamak Kaymakamlığı, Mamak Belediyesi, Ankara Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve destek olabilecek STK'ların bu aileye el uzatmasını istiyoruz" dedi. 

S. Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.