O merkez artık Ankara'yı tanıtacak

O merkez artık Ankara'yı tanıtacak

Büyükşehir, Kızılay’daki Ankapark Tanıtım Merkezi’ni yenileyerek, Başkent’in tanıtımına kazandıracak.

Akköprü Metro Durağının önünde bulunan Minyatür Ankapark olarak bilinen ve son aylarda boş görüntüsüyle ne olacağı merak edilen Ankapark Tanıtım Merkezi bugünlerde bir tarafı yıkılmış görüntüsü ile dikkat çekiyor. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre ise merkezin yıkılmayacağı ve tekrardan tadilata girip ‘Tanıtım Merkezi’ görevine tekrar kavuşacağı söylendi. 

BAŞKENT TANITIMINA KAZANDIRILACAK 

whatsapp-image-2018-03-07-at-11.28.28.jpeg

Merkezle ilgili yetkililerden aldığımız bilgiler ise yıkılmayacağı ve tekrardan tadilata girerek yalnızca Ankapark tanıtım merkezi değil birçok farklı konuda Belediyenin tanıtım ve görsel alan merkezi olacağı söylendi. Tadilat süreci ile ilgili yazışmaların devam ettiğini sonucun yakın sürede sonuçlanarak çalışmaların süreceğini söyledi. 

KORUMA VE YETKİLİ YETERLİ DEĞİL

whatsapp-image-2018-03-07-at-11.28.34-(1).jpeg

Her gün binlerce Başkentlinin geçtiği noktada bulunan merkezin etrafı Belediye tarafından koruma altına alınmış ancak korumalıkların bazı noktalarının açık olduğu ve etrafta yetkili bulunmadığı görülüyor. Yapının bir kısmı yıkılmışken yaya yoluna yakın bir kısmı da yakılmaya yüz tutmuş durumda tehlike arz ediyor. Vatandaşlar ise , “Bir an önce yapılsın burası kalabalık yer dikkat edilmesi gerekir” diye konuştu. 

GÜNDEME GETİRMİŞTİK

Kasım ayında tanıtım merkezinin akıbetinin ne olacağı konusunu bizde gündeme taşımız ve vatandaşların düşüncesini almıştık. Vatandaşlar ise yapının yıkılmamasını Başkentin pek çok konuda orada tanıtım merkezi yahut hizmet merkezi olabileceğini iletmişti. 

Erkal ERDOĞAN/HABERMERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.