O kaldırım onarıldı

O kaldırım onarıldı

Ulus Anafartalar Caddesi'nde haftalardır bozuk şekilde duran, yaya ile bölge esnafının büyük tepkisini çeken bozuk kaldırımlar, gazetemizin gündeme getirmesiyle Büyükşehir ekipleri tarafından onarıldı.

Ulus'un en işlek noktası üzerinde birkaç haftadır bozuk şekilde duran ve yayaların geçişini bir hayli zorlaştıran Anafartalar Caddesi'nin girişindeki kaldırım, gazetemizin geçtiğimiz hafta gündeme getirmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından onarıldı. Bozuk kaldırımlar nedeniyle işlerinde düşüş yaşandığını belirten bölgedeki esnaflar, söz konusu kaldırımların onarılması ile rahat bir nefes aldı. 

HABERVAKTİM'E TEŞEKKÜR

Yaklaşık 50 metre uzunluğundaki kaldırımların düzeltilmesini sevinçle karşılayan bölge esnafı ve yayalar, gazetemize teşekkür etti. Bölgedeki bir simit satıcısı, kaldırımların onarılmasının ardından şu açıklamaları yaptı: "Yaklaşık bir aydır bu kaldırım bozuktu. Bu üzücü durum bizim işlerimizi de olumsuz etkiliyordu. Kaldırım, bozuk ve engebeli olunca yayalar başka yolları kullanmak zorunda kalıyor ya da insanlar hızla kaldırımın bozuk olduğu noktalardan hızla geçiyordu. Bozuk kaldırımın yapılması için işlerimiz düzeldi. Buradaki sorunu gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederiz" dedi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.