Nuri Şahin'den Sergen'e yanıt geldi: Reyting amaçlı yapıyor

Nuri Şahin'den Sergen'e yanıt geldi: Reyting amaçlı yapıyor

Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin, Sergen Yalçın’ın kendisi hakkındaki eleştirilerine ilk kez yanıt verdi.

Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin, Sergen Yalçın’ın kendisi hakkındaki eleştirilerine ilk kez yanıt verdi. Sergen Yalçın, Nuri Şahin’in Dortmund'un başına geçmesiyle ilgili, "Antalyaspor'da başarı elde etmeden Dortmund'a hoca olmak nasıl mümkün oluyor?" şeklinde bir çıkışta bulunmuştu. Şahin, bu açıklamaları komik bulduğunu ve reyting amaçlı yapıldığını belirtti.

"REYTİNG İÇİN YAPILAN BİR ŞEY"

Maçkolik’e verdiği röportajda, bu sözlerin kendisini güldürdüğünü söyleyen Nuri Şahin, "Bu tür eleştiriler üzerine çok düşünmüyorum, çünkü reyting için yapılıyor. O ona, bu buna sallıyor, maksat gündem olsun," şeklinde konuştu. Şahin, hayat felsefesi ve değerlerine aykırı olduğu için başka teknik direktör veya oyuncular hakkında eleştirilerde bulunmadığını da ekledi.

"DORTMUND'UN BENİ NEDEN HOCA YAPTIĞINI MERAK EDİYORLARSA SORABİLİRLER"

Nuri Şahin, eleştirilerin teknik detaylardan uzak olduğunu belirterek, "Dortmund gibi büyük bir kulübün beni hangi kriterlerle teknik direktör yaptığını öğrenmek istiyorlarsa, kulübün ilgili departmanlarıyla görüşebilirler," dedi. Farioli hakkında da eleştirilerde bulunan Sergen Yalçın'a cesaret edemeyeceğini belirten Şahin, "Farioli'nin yaptıkları ortada, bu yüzden bu tür konulara girmem" ifadesini kullandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.