Nihat Kahveci öve öve bitiremedi: Adeta şok oldu

Nihat Kahveci öve öve bitiremedi: Adeta şok oldu

Eski milli futbolcu ve ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Galatasaray’ın Antalyaspor’u 3-0 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Eski milli futbolcu ve ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Galatasaray’ın Antalyaspor’u 3-0 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. Maçın ardından özellikle Victor Osimhen’in attığı röveşata golüne dikkat çeken Kahveci, bu gol için övgü dolu sözler sarf etti.

"ALKIŞLAMAMAK İMKANSIZ"

Kahveci, Osimhen’in performansına hayran kaldığını belirterek, “Benim de arada güzel gollerim oldu ama bu nasıl bir röveşata golü ya! Top en üst noktada, böylesini uzun zamandır görmedim,” ifadelerini kullandı. Yorumcu, Osimhen’in bu golüyle hem izleyenleri hem de sahadaki Antalyaspor taraftarlarını büyülediğini ekleyerek, “Antalyasporlu taraftarlar bile alkışladı, böyle bir golü alkışlamamak imkansız,” dedi.

"ICARDI'Yİ UNUTTURUYOR"

Kahveci, çocukken beton sahalarda Hugo Sanchez’i taklit ettiğini hatırlatarak, Osimhen’in golünü o günlere benzetti. Bu tür bir röveşata golünün maçın hikayesini değiştirdiğini belirten Kahveci, “Bu gol, 2 maçtır sahalarda olmayan Icardi’nin gollerini bile unutturuyor,” şeklinde konuştu.

Son olarak Osimhen’e hayranlığını dile getiren Nihat Kahveci, “100 milyona şapkayı çıkartmak lazım, böyle bir gol gerçekten yok,” diyerek sözlerini tamamladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.