Müşteri Veli Nimetimiz

Müşteri Veli Nimetimiz

Eşsiz lezzetleriyle Başkent'te uzun süredir hizmet veren Öz Osmanlı Sofrası İrfan Baştuğ Caddesi üzerindeki işletmesinin kapılarını Habervaktim'e açtı. İşletmeci Bayram Uçar, "Müşteri veli nimetimizdir" dedi.

Eşsiz lezzetleriyle Başkent'te uzun süredir hizmet veren Öz Osmanlı Sofrası İrfan Baştuğ Caddesi üzerindeki işletmesinin kapılarını Habervaktim'e açtı.

Lezzet bakımından bir hayli iddialı olan ve Başkent'e yeni bir soluk kattıklarını kaydeden Öz Osmanlı Sofrası İşletmecisi Bayram Uçar, 24 saat hizmet verdiklerini söyledi.

MÜŞTERİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

 Öz Osmanlı Sofrası olarak hijyene ve müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerini, protokol yolunda oldukları için sıkça önemli misafirleri ağırladıklarını dile getiren Bayram Uçar, "Müşteri bizim veli nimetimizdir. Buraya kim gelirse gelsin kusursuz hizmet sunmaya gayret gösteriyoruz. Memnun ayrılmaları için elimizden gelen çabayı sunuyoruz. Ustalarımız yoğun bir şekilde çalışarak en iyi yemeği çıkarmak ve damakta iyi bir tat bırakmak için kendimize has yöntemlerle çalışıyor. Tüm müşterilerimiz buradan güler yüzlü ve memnun bir şekilde ayrılıyor" dedi. Uçar, özel günlerin de artık lokantalarda yapıldığına dikkat çekti.

MAHARETLİ ELLERİN TADI YEMEĞE YANSIYOR
Öz Osmanlı Sofrası'nın marifetli ustaları ise müşterilere sunulan yemeklerin hazırlanma aşamalarını muhabirimizle paylaştı. Hazırlanan yemekler görsel bir şölenle sergilendi. Maharetli ustalar, işini ne kadar severek yaparsan o kadar güzel ürün ortaya çıktığını ve müşterinin bundan memnun olduğunu ifade etti.

HER AKŞAM FASIL KEYFİ

Öz Osmanlı Sofrası'nın özel karışımlı dibek kahvesinin olduğunu da söyleyen çalışanlar, işletmenin yemekleri gibi bu eşsiz tadın da muhakkak içilmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca işletmede her akşam 7'den 10.30'a kadar fasıl yapıldığı da aktarıldı. AHMET ERDEM/HABERVAKTİM

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.