Muhammed Gömük, okurlarıyla buluştu

Muhammed Gömük, okurlarıyla buluştu

'FETÖ'nün Jandarma Yapılanması' kitabının yazarı ve FETÖ'yle sivil mücadele platformu olan TAY-DER Başkanı Muhammed Gömük, okurlarlarıyla buluştu. 

FETÖ'yle sivil mücadele platformu olan TAY-DER Başkanı Muhammed Gömük’ün imzasını taşıyan, 'FETÖ'nün Jandarma Yapılanması' adlı kitap okurlarla buluştu. 

FETÖ'yle sivil mücadele platformu olan Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAY-DER) Başkanı ve Yazarımız Muhammed Gömük, yeni çıkan kitabı 'FETÖ'nün Jandarma Yapılanması' ile 13. Ankara Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu. AK Parti Milletvekili Cemal Bekle ve çok sayıda okuru, imza gününde Gömük’ü yalnız bırakmadı. 

900 SAYFADA FETÖ’NÜN JANDARMA YAPILANMASI ANLATILDI

Gömük, yeni çıkarttığı 900 sayfalık “FETÖ’nün Jandarma Yapılanması” isimli kitabıyla ilgili kısa bir söyleşi düzenleyerek şunları söyledi: ''İlmek ilmek örülmüş kırk yıllık ihanet sürecinin eseri olan böylesine sofistike bir terör örgütünün çözülüşü elbette kolay olmayacaktır. Yargımız, bu zorlu mücadelede üstüne düşen görevi en iyi şekilde ifa etmektedir. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından hazırlanan elinizdeki iddianame söz konusu çabaların göz kamaştırıcı bir tezahürüdür. Binaenaleyh içinde zerre miktar vatan gailesi olan herkesin ilgisini çekeceğini düşünüyorum.'' 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.