Mou tercihini yaptı: Dzeko mu, En-Nesyri'mi?

Mou tercihini yaptı: Dzeko mu, En-Nesyri'mi?

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Fenerbahçe Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Milli aranın ardından Jose Mourinho'nun forvette kimi oynatacağı merak konusu oldu.

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Fenerbahçe Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Milli aranın ardından Jose Mourinho'nun forvette kimi oynatacağı merak konusu oldu. Mourinho zorlu Samsunspor maçında forvetini seçti. Kanarya çıkacağı zorlu fikstürün ilk mücadelesinde takılmak istemiyor. Ligin sürpriz takımı Samsunspor ise bu maçta güçlü rakibini yenmek istiyor.

TARAFTAR AÇILMASINI BEKLİYOR

Hürriyet'te yer alan habere göre Samsunspor karşısında Youssef En-Nesyri, ilk 11'e yakın. Bosna Hersek formasıyla Uluslar Ligi'nde 2 maçta da oynayan Edin Dzeko'nun ise maça kulübede başlaması bekleniyor. Portekizli hoca, Dzeko'ya Samsunspor maçının skoruna göre ilerleyen dakikalarda forma şansı verecek. Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'de bu sezon 11 maçta 443 dakika süre aldı. Faslı futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Edin Dzeko ise bu sezon Fenerbahçe formasıyla 13 maça çıktı. 38 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 9 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi. Fenerbahçe taraftarı En-Nesyri'nin milli arada attığı golün ardından sarı-lacivertli forma ile de daha fazla katkı vermesini bekliyor.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.