Montella United'e mi gidiyor: İngiliz basını duyurdu

Montella United'e mi gidiyor: İngiliz basını duyurdu

Türkiye A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella'nın Manchester United'ın hocası olacağı iddiaları gündeme bomba gibi oturdu. İngiliz basınına göre Manchester United hoca ile ilgili kararını verdi.

Manchester United'da kötü gidişin faturası teknik direktör Erik ten Hag'a kesilmeye devam ediyor. İngiliz basını, Hollandalı teknik adamın görevine son verileceğini ileri sürmüş ve yerine geçebilecek isimler arasında A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın da yer aldığını iddia etmişti. Ancak Montella ile ilgili bu spekülasyon kısa sürede yalanlandı.

ERİK TEN HAG’A BİR ŞANS DAHA

Halktv'nin haberine göre İngiltere'nin saygın spor platformlarından Team Talk’a göre, Erik ten Hag görevine devam edecek. Manchester United yönetimi, Hollandalı teknik direktöre bir şans daha verme kararı aldı. Montella'nın ise teknik direktör adayları arasında yer almadığı açıklandı.

GRAHAM POTTER VE EDDİE HOWE GÜNDEMDE

Erik ten Hag’ın ayrılığı halinde ise gözler başka isimlere çevrilecek. Team Talk’un haberine göre, Manchester United yönetimi Graham Potter ve Eddie Howe'u potansiyel adaylar olarak değerlendiriyor. Montella ismi ise İngiliz basınında artık yer bulmuyor.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.