Mimar Sİnan'da yanmayan sokak lambaları onarıldı

Mimar Sİnan'da yanmayan sokak lambaları onarıldı

Gazetemiz yazdı, TEDAŞ harekete geçti. Çankaya Mimar Sinan Mahallesi 127. Caddede 13 gündür yanmayan sokak lambaları onarıldı. 

Geçtiğimiz günlerde ‘Bu ne hal’ başlıklı haberimiz sonrası 127. Caddeye gelen TEDAŞ ekipleri, aydınlatma direklerini teker teker onararak mahallelinin mağduriyetini giderdi. 

Gazetemiz yazdı TEDAŞ harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde “Bu ne Hal” başlıklı haberimizde Çankaya Mimar Sinan Mahallesi 127. caddede 13 gündür sokak lambalarının yanmadığını belirtmiş, bölge sakinlerinin mağduriyetini dile getirmiştik.

İŞTE O HABER

44d493d9-e4f0-4824-a859-3b95aff4b18a.jpgMuhabirimizin haberi üzerine harekete geçen TEDAŞ yetkilileri caddedeki sokak lambalarını onarım ve bakıma aldı. Onarım ve bakım sonrası sokak lambaları tekrar yandı.

MAĞDURİYETLER GİDERİLDİ

2 haftadır mağduriyet yaşayan mahalle sakinleri, mağduriyetlerinin giderildiği için aracı olan gazetemize teşekkürlerini iletti. Caddedeki sokak lambalarını onaran TEDAŞ yetkililerine de duyarsız kalmadıkları için gazetemiz aracılığı ile teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri verilen hizmetten memnuniyetini dile getirdi. 

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.