MHP Pursaklar’da bayrak değişimi

MHP Pursaklar’da bayrak değişimi

MHP Pursaklar İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Uğur Atagün’ün istifa etmesi üzere boşalan İlçe Başkanlığı görevine MHP lideri Devlet Bahçeli’nin tensibiyle Gökhan Balcı atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pursaklar ilçe teşkilatında bayrak değişimi yaşandı. Uğur Atagün’ün geçtiğimiz günlerde istifa etmesi üzere boşalan İlçe Başkanlığı görevine MHP lideri Devlet Bahçeli’nin tensibiyle Gökhan Balcı atandı. 

“BİSMİLLAH” DİYEREK GÖREVİNE BAŞLADI

Atama sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan genç başkan Gökhan Balcı, “Kızıl elma yolunda Rabbim yar ve yardımcımız olsun! Şahsımı bu kutsal göreve layık gören başta Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın. Devlet Bahçeli ve Ankara’nın Uç Beyi İl Başkanımız Sayın Turgay Baştuğ beyefendiye çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Çiçeği burnundaki İlçe Başkanı Gökhan Balcı, aynı zamanda Genç Kalecikliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürütüyor. 

HELALLİK İSTEMİŞTİ

MHP Pursaklar eski İlçe Başkanı Uğur Atagün, şahsi sebeplerden dolayı istifa ettiğini duyurmuş ve şunları aktarmıştı: “Bundan sonra da her zaman her şartta inandığım davam ve Türkmen beyimizin liderimizin emrinde her zaman partime ve davama bir nefer olarak hizmet edeceğimi belirtir; yönetim kurulu üyelerime, kadın kollarımıza, meclis üyelerimize, dava arkadaşlarıma Pursaklar’ımıza teşekkür ederim. Hakkınızı helâl edin.”

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.