MHP Çankaya teşkilatı, Amber Türkmen için sahada

MHP Çankaya teşkilatı, Amber Türkmen için sahada

MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar, ilçedeki 124 mahalle temsilcisiyle bir araya gelerek, seçim çalışmalarını başlattı. MHP Çankaya teşkilatı, Cumhur İttifakı kapsamında Ak Partili Amber Türkmen için sahada aktif olacak.

MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar, ilçedeki 124 mahalle temsilcisiyle bir araya gelerek, seçim çalışmalarını başlattı.

Başkan Damar, Cumhur İttifakına bağlı kalacaklarını belirtti. 

MHP Çankaya İlçe Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alacak parti üyelerinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Çankaya'nın 124 mahallesinden temsilcilerle toplantı

İlçe başkanı Serkan Damar Çankaya’daki 124 mahalle temsilcisini bir araya getirerek Yüksek Seçim Kurulu takvimi ve MHP Genel Merkezi tarafından belirlenen seçim takvimine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya MHP İl Başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri ve MHP Çankaya Meclis Üyesi Aday Adayları da katıldı. Mahalle temsilcilerine seçim sürecinde yapılacaklarla ilgili bilgi verilen toplantıda, sorular ile öneriler de not alındı.  

ilce-baskani-serkan-damar.jpgCUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN TEMİNATI 

MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar, mahalle temsilcilerine yaptığı açıklamada önümüzdeki yerel seçimlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin devamı için hayati önemde olduğunu belirtti.

AK Parti ve MHP’nin ortaklığıyla kurulan Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin geleceği için bir teminat olduğunu kaydeden Damar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile parti merkezinden yapılan açıklamaları dikkatle takip ettiklerini ve Cumhur İttifakı’na sadık kalacaklarını belirtip ittifakı korumaya çalıştıklarını belirtti.  

MHP, AMBER TÜRKMEN’İ DESTEKLEYECEK 

MHP, Türkiye’nin en kalabalık ilçe nüfusuna sahip Çankaya’da AK Parti’nin belediye başkan adayı Amber Türkmen’i destekleyecek. Türkmen, geçtiğimiz günlerde MHP Çankaya İlçe Başkanlığını ziyaret etmişti. Cumhur İttifakı’nın Çankaya’daki ortak adayı Türkmen ile MHP İlçe yönetiminin görüşmesi samimi bir ortamda geçmişti.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.