Meydan beğenildi sıra pazarda

Meydan beğenildi sıra pazarda

Elmadağlıların beğenisini kazanan meydanın ardından açılış sırası, belediyenin inşaatına başladığı kapalı pazar yerinde.

Elmadağ’ın çehresi değişmeye devam ediyor. Geçmişte pek çok önemli çalışmaya imza atan Başkan Gazi Şahin yönetiminde Elmadağ Belediyesi, ilçeye yeni bir meydan kazandırdı.
Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan ve ilçe sakinlerinin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Cumhuriyet Meydanı, vatandaşların beğenisini kazandı. Elmadağlılar memnuniyetlerini, “İlçemiz günden güne değişiyor. Burası çok güzel oldu meydanlar şehirler için önemli yerlerdir” sözleriyle ifade etti. 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN 

pazar-yeri-tasarim-(1).jpeg

Binlerce vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Belediye Başkanı Gazi Şahin, “İlçemiz için yapmış olduğumuz hizmetler kapsamında Cumhuriyet Meydanı projemizi gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle birlikte kutluyoruz. Elmadağ’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

PAZAR ALANI İNŞAATI DA BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta meydan açılışının yanısıra ilçenin çehresini değiştirme projelerinden biri olan kapalı pazar alanı inşaat çalışmaları başladı.  Yeni pazar alanı, Yenice Mahallesi sınırları içerisinde bulunan mevcut pazar alanının olduğu yere yapılacak. Yeni pazarın büyüklüğü ise 2.800 metrekare olacak. Elmadağlılar ise yeni pazar yerini heyecanla beklediklerini belirterek, “Pazar bizim vazgeçilmez bir kültürümüz. Ne kadar marketler olsada pazardan alışverişin yeri bi başka oluyor. Tabii bunu konforlu şekilde yapmayı isteriz.  Artık eski pazar yerleri yeterli olmuyor. Yeni bir pazar yeri yapılmaya başladığını duyduk. Gayet memnun olduk” ifadelerini kullandı.  

Erkal Erdoğan//HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.