Meteoroloji o bölgeleri uyardı: Hem yağış hem fırtına vuracak!

Meteoroloji o bölgeleri uyardı: Hem yağış hem fırtına vuracak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayınlanan son hava raporlarına göre bazı bölgelerde sağanak yağışlar beklenirken bazı bölgelerde de sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre ülke geneline parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olması bekleniyor. Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu ve Güney kesimlerdeki birçok ilde ise sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Yağışların özellikle Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde ise iç kesimlerde yer yer pus ve sisin hakim olacağı tahmin ediliyor.

hava-durumu-1.png

METEOROLOJİ O BÖLGELERİ UYARDI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışların kuvvetli olacağı ve rüzgarın sert eseceği bölgelere dikkat çekerek uyardı. Vatandaşların sel ve diğer yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını istedi.

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Yağmurun Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

hava-durumu-2.png

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Rüzgarın ise Marmara'nın batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.