Mehmetçik'e hatimli destek

Mehmetçik'e hatimli destek

Kırşehirli Dernekler Federasyonunca, Melike Hatun Camii'nde Afrin ve terör operasyonlarında şehit düşen askerler için okunan hatimlerin duası yapıldı. Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, "66 hatim indirdik" dedi.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu, Afrin'de ve terör operasyonlarında şehit düşen askerler için okunan 66 hatimin duasını, önceki gün Melike Hatun Camii'nde yaptı.

Kırşehirli Dernekler Federasyonunca düzenlenen programda, şehitler için okunan hatimlerin duası, Ankara'nın önde gelen hocalarının katılımı ile yapıldı. Melike Hatun Camii'nde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitler için kasideler okundu, dua edildi. Dua sırasında bazı vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Kırşehirli Dernekler Federasyonu üyelerince okunan 66 hatimin duası Melike Hatun Camii'nde okunurken; Federasyoca hazırlanan yemeklerde cami bahçesinde halka dağıtıldı.

Gazete Habervaktim'e konuşan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, "Kıymetli hocalarımızın katılımı ile, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'ndaki şehitlerimiz ve gazilerimiz için okuduğumuz hatimlerin duasını yaptık" dedi.  Gökçınar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu olarak, 'Zeytin Dalı Harekatı için 66 hatim indirdiklerini belirterek, "Bugün, Ankara'nın önemli hocalarıyla bu hatimlerin duasını gerçekleştirdik. Ayrıca 100 bin tevhid gerçekleştirdik, bunun da duasını yaptık." diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.