Matematik Dersine Artık Matematik Öğretmeni Girecek

Matematik Dersine Artık Matematik Öğretmeni Girecek

Özkent Akbilek Ortaokulu’nda anlamadıkları halde öğrencilere matematik dersi veren fizik öğretmeninin yerine gerçek bir matematik hocası getirildi

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Mamak Küçük Kayaş Mahallesi’nde bulunan Özkent Akbilek Ortaokulu’nda eğitim skandalı Habervaktim’in gündeme getirmesi İl Milli Eğitim yetkililerini harekete geçirdi. Anlamadıkları halde öğrencilere matematik dersi veren fizik öğretmeninin yerine gerçek bir matematik hocası getirildi.

GERÇEK MATEMATİK ÖĞRETMENİ GELDİ

Mamak Küçük Kayaş Mahallesi’nde bulunan Özkent Akbilek Ortaokulu’nda TEOG sınavına girecek 8. sınıf öğrencilerine fizik öğretmeni matematik dersi verdiğini gazetemizden duyurmuştuk. Haberimizin ardından harekete geçen İl Milli Eğitim yetkilileri çocukların anlamasına rağmen ders anlatmaya devam eden hocanın yerine gerçek bir matematik öğretmeni getirdi. 

DERSE BAŞTAN BAŞLADILAR

Haberimizin ardından 2 gün sonra öğretmenin değiştiği bilgisini veren veliler, değişimde emeği bulunan herkese teşekkür ettiklerini ilettiler. Dersleri anlamayan öğrenciler öğretmenin gelmesiyle birlikte bu seneki müfredata yeniden başladı. Veliler bu durumu geç oldu ama güç olmadı şeklinde yorumladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.