Manisalılar dikkat! Bu gece başlayacak…

Manisalılar dikkat! Bu gece başlayacak…

Meteoroloji 2’inci Bölge Müdürlüğü tarafından Manisalılara uyarı yapıldı. Meteoroloji, Manisalı vatandaşları kuvvetli sağanak yağmur için uyardı ve vatandaşlarım her türlü olumsuzluk durumuna karşılık tedbirli olmalarını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Manisalılara uyarı geldi. Şehirde bugünden itibaren başlaması beklenen çok kuvvetli sağanak yağmur noktasında vatandaşların tedbirli olmaları istendi. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda bugün başlaması beklenen yağmurun etkisinin pazar gününe kadar devam etmesinin beklendiği aktarıldı.

manisa-2.jpg

TEDBİRLİ OLUNMASI İSTENİLDİ

Meteoroloji 2’inci Bölge Müdürlüğü tarafından Manisalılar için yapılan uyarı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Manisa il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Yunusemre, Şehzadeler, Turgutlu, Saruhanlı, Akhisar, Soma ve Kırkağaç ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 11 Kasım 09.00'da başlaması beklenen çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın 12 Kasım 12.00'a kadar devam etmesi bekleniyor.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.