Manisa'da hamile kadın herkesin gözü önünde eski eşi tarafından darp edildi, polis yakaladı

Manisa'da hamile kadın herkesin gözü önünde eski eşi tarafından darp edildi, polis yakaladı

Manisa'da hamile bir kadın eski eşi tarafından sopayla dövülürken kadının çığlıklarına rağmen kimse yardım etmedi. Neyse ki sonra polis geldi ve adamı yakaladı.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde bir kişi eşini sokak ortasında öldüresiye dövdü. Vatandaşlar tarafından linç edilmek üzereyken polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ

16 Ağustos günü Manisa’nın Akhisar ilçesi Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi'nde meydana gelen olayda, S.N.A., yanında çocuğu olduğu halde eşi Yılmaz A. tarafından sokakta yumruk, tekme ve demir sopayla darp edildi.

Sokaktaki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekilen olayda vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen Yılmaz A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yılmaz A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

ENGELLİ ESNAF, ELEŞTİRİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan görüntülerde darp olayına yakın konumdaki çay ocağında sandalyede oturan ve olaya müdahale etmediği gerekçesiyle eleştirilen kişinin ise engelli olduğu ortaya çıktı.

Çay ocağı işletmecisi Erkan Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada 14 yaşından beri ankilozan spondilit hastası olduğunu ayrıca Kurban Bayramı'nda geçirdiği kaza sonucu belinde kırık oluştuğunu, olası bir darbede felç kalma riski bulunduğunu söyledi.

Sosyal medyada kendisine yönelik eleştirileri gördüğünde üzüldüğünü aktaran Çiftçi, şunları kaydetti:

"O gün bir kadına yattığı yerde sürekli vurulurken bir şey yapamamak beni üzdü. Adam bana vursa benim felç kalma riskim var. Hatta bunu doktorlara da sorabilirsiniz. Bazıları sosyal medyada 'önüne çekirdek de koyun, kola da koyun' diye yazmış. Ya biz hareket edebilsek zaten kalkacağız. Önemli olan kadını kurtarmaktı, kurtardılar. Buradaki esnaf kurtardı. Arastamızda zaten çok duyarlı insanlar var."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.