Mamak’ta Sıradışı Bir Mekan

Mamak’ta Sıradışı Bir Mekan

Mavi Göl’ün güzel manzarasında yemek yiyebileceğiniz ve binicilik deneyimi kazanabileceğiniz Centilmen Piknik Yeri Mamak’ta Başkentlilere hizmet veriyor. Sosyal sorumluluk kapsamında engelli bireylerden, şehit yakınlarından ve gazilerden atlara biniş konu

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Farklı ve keyifli ortamı ile Mavi Göl’ün en güzel manzarası eşliğinde yemek yiyebileceğiniz ve binicilik deneyimi kazanabileceğiniz Centilmen Piknik Yeri Mamak’ta Başkentlilere hizmet veriyor. Ankaralıları stresli bir şehir ortamından ve gürültüden uzaklaştıran göl manzaralı mekan, müşterilerine büyük keyif veriyor. 
SOSYAL SORUMLULUĞA DA HİZMET
Centilmen Piknik’in işletmecisi Fazıl Centilmen Habervaktim’e mekan ile ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Fazıl Centilmen, “Alanımız 20 dönüm üzerine kuruludur. Burada kır düğünü de yapıyoruz. Ayrıca 22 çardağımız mevcut. Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımız tamamen aile işletmesi olan mekanımıza gelerek güzel bir gün geçiriyor. 20 yıllık bir işletmeyiz.  Biz buraya gelen vatandaşlarımıza mangal yakıp hazır vaziyette götürüyoruz. Garnitürlerini, salatalarını veriyoruz. Servislerini açıyoruz böyle bir hizmet veriyoruz” dedi. Koşu alanları ile at binicilik alanlarının da olduğunu söyleyen Fazlı Centilmen sosyal sorumluluk kapsamında, “Engelli bireylerden, şehit yakınlarından ve gazilerden atlarımıza biniş için ücret almıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.