Mamak'ta hırsızlık, kaçarken kaza yaptılar

Mamak'ta hırsızlık, kaçarken kaza yaptılar

Mamak ve Altındağ’da iki farklı adreste hırsızlık yapan zanlılar polisten kaçarken yaptıkları kaza sonucu yakayı ele verdi.

Olay Başak Mahallesi’nde meydana geldi. Doğukent Bulvarı üzerinde bir marketi soymak amacıyla giren 3 kişi mahalle sakinleri tarafından fark edilmesi ile polise ihbar edildi. Polis ekipleri olay yerine ulaşmadan 26 EL 933 plakalı otomobile binip kaçan zanlılar yaptıkları ikinci bir soygun ile yakayı ele verdi.

İki market soydular

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri zanlıların kaçtığını fark etti. Kısa bir süre sonra Altındağ Karapürçek Mahallesi’nde bulunan bir marketi daha soyan hırsızlar, araçları ile Başak Caddesi üzerinde ters istikamette seyir ederken Abdülkadir Y. Adlı vatandaşın kullandığı 06 EY 0868 plakalı otomobile çarptı.

Hastaneye giderken yakalandılar

Kazanın etkisi ile her iki otomobilde kullanılamaz hale gelirken, marketlerden çalınan ürünler etrafa saçıldı. Kazanın etkisi ile birlikte 4 kişi yaralandı, 3 zanlı ise aracı bırakarak kayıplara karıştı. Kaza sonucu yaralı halde bir taksiye binerek Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Abdulsamet G.’yi gözaltına alan polis ekipleri, şüphelinin ifadeleri doğrultusunda diğer zanlıların da yakalanması için çalışma başlattı. Diğer iki zanlının da çevredeki evlere sığındıklarını öğrenen polis ekipleri, şahısları yakalayarak tedavi edilmek üzere hastaneye götürdü.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.