Mamak’ta feci kaza: Freni boşalan kamyon dükkâna girdi!

Mamak’ta feci kaza: Freni boşalan kamyon dükkâna girdi!

Mamak, Yeşilbayır Mahallesi’nde öğlen saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Freni boşalan kamyon önüne aldığı transit aracı sürükleyerek caddedeki bir dükkâna girdi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Mahalle sakinlerinin tehlikeli yokuş olarak adlandırdığı Sağduyu Caddesi’nde freni boşalan kamyon önüne aldığı transit araçla caddede bulunan bir dükkâna daldı. Transit araçta sıkışan sürücü ekipler tarafından güçlükle çıkartıldı. Dükkânın kapalı olması olası bir facianın önüne geçti.

TEHLİKELİ YOKUŞ

Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan Sağduyu Caddesi vatandaşlar tarafından tehlikeli yokuş olarak adlandırılıyor. Yokuşun dik oluşu bu tür kazaların meydana gelmesine neden oluyor.

Korkulan kazalardan biri de öğle saatlerinde bu caddede meydana geldi. Freni boşalan kamyon önüne kattığı transit araçla caddede bulunana bir dükkâna girdi. Öğle saatlerinde yoğunluğu ile bilinen Sağduyu Caddesi’nde dükkânın kapalı olması olası bir facianın önüne geçti.

foto.jpg

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli kontrollerin ardından ve kamyon şoförünü ayaküstü sorguladıktan sonra gözaltına aldı. Transit araçta bulunan vatandaş ise ekiplerin yoğun çalışması üzerine sıkıştığı araçtan çıkartıldı. Yaşanan kazada transit aracı kullanan şoför yaralandı. Emniyet ve sağlık ekipleri başka yaralı ve ölünün olamadığı bilgisini verdi.

Mikail Karaman / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.