Mamak Yeşilbayırlı mahalleliden park talebi

Mamak Yeşilbayırlı mahalleliden park talebi

Yeşilbayır sakinleri mahallelerine yeni bir yeşil alan yapılması talebiyle Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü önünde toplanarak, seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı.

Mamak Yeşilbayır Mahallesi sakinleri mahallelerinde yeterli yeşil alan olmadığını belirterek Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü önünde toplandı ve belediyeden yeşil alan talebinde bulundu. Gazetemize konuşan mahalle muhtarı Hakkı Ünal, “1792-93 numaralı sokakların çevresinde yeşil alan yok. Çocuklar yollarda oynuyor. Biz o bölgede en uygun yere park istiyoruz” dedi. Mahalleli ise, “Murat Köse Başkanımızdan konuyla ilgilenmesini ve çocuklarımız için park yapılmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

O BÖLGEDE YEŞİL ALAN YOK 
Ünal, bölgedeki vatandaşların hemen yanlarında bulunan Fen İşleri Müdürlüğü’nden gelen gürültüye katlandıklarını belirterek, “O sokaklardaki vatandaşlarımız çöp kamyonlarının kokusunu, sesini çekiyor. Fen İşleri’nin iki sokak ötesinde oturuyor oranın kahrını çekiyor ama parkı yok. En yakın park 1 km uzakta. Biz kendimize göre caminin üstünde bir alan tespit ettik. Şu an için orası köy merası olarak geçiyor ve park yapılabilir. Ya da en uygun yere yapılsın. Mahalleli bu yüzden Fen İşleri’nin önünde toplandı ve yeşil alan istedi” dedi. 

whatsapp-image-2020-06-11-at-10.24.25.jpeg

FEN İŞLERİNİN 2 SOKAK YANINDA
Çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu mahalleli geçtiğimiz gün Fen İşleri Müdürlüğü’nün önüne gelerek yeşil alan talebinde bulundu. Mahalleli 24 saat yanı başlarında çalışan Fen İşleri’nin görültüsü, kahrını çektiklerini belirterek çocukları için bir yeşil alan istedi.  


Erkal Erdoğan//İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.