"Mamak Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu kez bitecek"

"Mamak Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu kez bitecek"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 6 yıl önce temeli atılan; ancak şimdiye kadar bir türlü tamamlanamayan Mamak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yarım kalan inşaat çalışmalarına yeniden başlandığını açıkladı.   

Mamak’ın ilk devlet hastane projesi olan 200 yataklı Mamak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yarım kalan inşaat çalışmalarına yaklaşık 2 yıl sonra yeniden başlandı. 6 yıl önce temeli atılan ve şimdiye kadar yüzde 70’i tamamlanan hastanenin bu yıl içerisinde bitirilerek hizmete açılması bekleniyor. 

UZUNCA SÜREDİR İNŞAAT DURMUŞTU

Samsun yolu yanındaki Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan kentsel dönüşüm konutlarının önündeki yaklaşık 36 bin metrekarelik alanda hizmet vermesi planlanan hastanenin temeli 2014 yılında atılmıştı. Yapımının yüzde 70’i tamamlanan hastane inşaatı, yüklenici firmalardan kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle aksamalar yaşanmış ve uzunca bir süredir durmuştu. Mamaklı vatandaşların yıllardır hizmete açılmasını beklediği hastanenin akıbeti merak ediliyordu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, seçim vaatleri arasında olan hastanenin tamamlanması için gerekli girişimlerde bulunacağını söylemişti.

mamak-egitim-ve-arastirma-hastanesi,-yesilbayir-mahallesi,-mamak-belediye-baskani-murat-kose,,.jpg

MÜJDEYİ BAŞKAN KÖSE VERDİ

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçe halkının açılmasını dört gözle beklediği hastaneyle ilgili müjdeyi verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden hastanede yarım kalan çalışmaların yeniden başladığını duyuran Başkan Köse, “Mamak Eğitim ve Araştırma Hastanemizin kalan inşaat çalışmalarına yeni müteahhit firma tarafından başlandığını tüm hemşerilerimize mutlulukla duyuruyorum. Güzel Mamak'ımızın ihtiyaçlarına çözüm üretmek için verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz” dedi.

OSMAN AKDOĞAN/ İLKSAYFA-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.