Madde bağımlıları Pursaklar’da dehşet saçıyor

Madde bağımlıları Pursaklar’da dehşet saçıyor

Pursaklar Fatih Mahallesi’nde bulunan, Kardelen Parkı ve FetihParkı’nda madde bağımlıları, dehşet saçıyor.

Çevre sakinleri, Protokol Yolu’nun yanı başında bulunan Kardelen Parkı ve Fetih Parkı’nda madde bağımlısı çocukların dehşet saçtığını ve korkudan çocuklarını dışarı çıkartamadıklarını söyledi.

ARAÇLARIN CAMLARI PATLATILDI

Madde bağımlılarının önce Kardelen Parkı’nda bulunan oyuncakları ateşe verdiğini belirten vatandaşlar, bir üst sokakta bulunan Fetih Parkı’nda da yaşları 15 – 16 arasındaki bir grubun bali içip kendilerinden geçtiklerini, çevreye rahatsız verdiklerini ifade etti. Madde bağımlılarının oyuncaklardan sonraki hedefinin park halindeki araçlar olduğunu belirten mahalle sakinleri, araçların camlarının patlatıldığını söyledi.

‘BİRİ DUR DESİN’

Kimsenin canına zarar gelmemesi mahallelinin tek tesellisi olurken, U.R. adlı bir vatandaş, ‘‘Ailemle parka çıkamıyorum. Çünkü ortam çok kötü. Gençler günden güne eriyorlar. Biri bu gidişe dur desin” sözleriyle şikayetini dile getirdi.
Çevre sakinlerinden E.M. adlı bir vatandaş da, ‘‘Pursaklar’da güvenlik sorunu var ve çocuklarımızı parka gönderemiyoruz, okuldalarken bile içimizde hep bir endişe var. Kızımın okuduğu okulda güvenlik görevlisi yok, başına bir gelirse diye çok korkuyorum’’ dedi.

EMNİYET: İNCELİYORUZ

Mahalleli, emniyetten önlem almasını talep ederken, Pursaklar İlçe Emniyet Müdürlüğünden aldığımız bilgilere göre, olay yeri inceleme ekipleri saha çalışmalarını tamamlarken çevrede bulunan güvenlik kameraları suçluların tespiti için incelemeye alınmış durumda. Yetkili memur, hiçbir suçun karşılıksız kalmayacağını belirterek “Vatandaşlarımız rahat olsunlar, elimizden gelen çalışmayı Polis Merkezi olarak sürdürüyoruz” diye konuştu.

Cihan ÖZKAN/HABEVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.