Lüks Ayıp

Lüks Ayıp

Karla kaplı caddelerde yürümekte zorluk yaşayan Başkentliler bir de kaldırıma park etmiş araçların engeliyle karşılaşınca çileden çıkıyor.

HAKAN ŞAHİN/HABERVAKTİM

Kar yağışıyla birlikte yayalar için yürümesi güç hale gelen kaldırımlar bir de bencil sürücülerin araçlarını park etmesiyle iyice çileye dönüştü. Lüks aracını Anafartalar Caddesi üzerindeki İş Bankası önüne park eden sorumsuz vatandaş yayaları zor durumda bıraktı. Boylu boyunca kaldırımı işgal eden araç buradan geçen yayalara akla karayı seçtirdi. Yol kenarına park eden araçlarla beraber sadece kaldırımı kullanabilen vatandaşlar buranın da işgal edilmesiyle kendine geçiş alanı bulmakta zorlandı.

HATA ÜSTÜNE HATA

Anafartalar Caddesi’nden geçen yayalar, kullandıkları kaldırımda karşılaştıkları araca sinirlenerek tepki gösterdi. Cadde kenarına park etmenin dahi yasak olduğu yolda aracını kaldırıma park eden sürücü yayaların hareket sahasını engelledi. Boylu boyunca kaldırımı işgal eden aracı gören vatandaşlar nereden geçeceğini bilemedi. Kaldırımla caddenin arasında biriken suların da geçit vermediği yol yayalar için çileye dönüştü. Bir de engelli vatandaşlar için ayrılmış olan alanı kapatan araç sürücüsü hata üstüne hata yaptı. Sorumsuzca park edilmiş araç ile sağlıklı bir bireyin dahi geçecek yer bulamadığı kaldırımın engelli vatandaşlara hiç şans tanımadığı görüldü. Üstelik yol kenarındaki park yasağı tabelasının da görmezden gelindiği dikkatlerden kaçmadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.