LÖSEV'in çağrısına büyük destek verildi

LÖSEV'in çağrısına büyük destek verildi

LÖSEV’in 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla, “maskeni tak ve fotoğrafını paylaş” çağrısına ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlardan destek geldi.

LÖSEV’in 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla, “maskeni tak ve fotoğrafını paylaş” çağrısına ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlardan destek geldi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık yaratmak amacıyla sosyal medyada kampanya başlatıldı. “Hadi sen de 2 Kasım’da maskeni tak ve fotoğrafını @losev1998 etiketi ile paylaş” çağrısıyla hareket eden LÖSEV’e birçok spiker ve sunucu canlı yayında maske takarak destek oldu.

drayzqmx0aadzci.jpg

LÖSEV'e kim destek veriyor?

Bunun yanı sıra birçok gazeteci, belediye başkanı, sporcular ve spor kulüpleri ile ülkenin dört bir yanından ünlüler ve vatandaşlar LÖSEV’in çağrısına kayıtsız kalmayarak maskeli fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

LÖSEV’DEN “MASKENİ TAK” ÇAĞRISI

Lösemili Çocuklar Vakfı 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık yaratmak için maskeni tak ve fotoğrafını paylaş adı altında farkındalık kampanyası başlattı. 1998 yılında kurulan LÖSEV tüm vatandaşlara, “hadi sen de 2 Kasım’da maskeni tak ve fotoğrafını @losev1998 etiketi ile paylaş” çağrısında bulundu.

ersin-duzen2.jpg

DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Sosyal medya kullanıcıları LÖSEV’in çağrısına kayıtsız kalmayarak maskesini takarak fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Birçok kurum ve kuruluşun da destek verdiği çağrıda farkındalık oluşturmak amacı ile lösemili çocuklara umut aşılandı. Desteğin çığ gibi büyüdüğü kampanyaya katılımın ise hafta boyunca giderek artması bekleniyor.

CANLI YAYINA MASKE İLE ÇIKTILAR

LÖSEV lösemili çocukların enfeksiyondan korunmak için maske takarak hayatta kalmaya çalıştıklarını belirterek, tüm vatandaşlara “lösemili kardeşlerimize umut olalım” çağrısında bulundu. 2 Kasım Cuma günü birçok televizyon sunucusu da canlı yayına maske takarak başladı. Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde futbolcular ve hakemlerde yüzlerinde maskeyle sahaya çıktı. Bunların yanı sıra ülkenin dört bir köşesinden ünlüler, basın mensupları, spor kulüpleri, kurumsal firmalarda maske takarak lösemili çocukların yanında olduklarını belirtti.

fethi-yasar2.jpg

FETHİ YAŞAR DA DESTEK VERDİ

Türkiye’nin dört bir köşesinden destek fotoğraflarının paylaşıldığı sosyal medyada ki farkındalık kampanyasına birçok belediye başkanı da dâhil oldu. Aralarında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ında bulunduğu destek kampanyasında Yaşar, maske takarak bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa ise şu sözleri yazdı, “Lösemili çocuklara sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Onları yaşama yeniden tutundurmak için çaba sarf etmeliyiz.”

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.