Lalahan'daki emlakçılardan hobi bahçelerine düzenleme talebi

Lalahan'daki emlakçılardan hobi bahçelerine düzenleme talebi

Lalahan’daki emlakçılar, Mamak Belediyesince hobi bahçelerine uygulanan bazı kısıtlamaların kaldırılmasını ve belediyenin kontrolünde bir yeni bir çalışma yürütülmesini talep ediyor. 

Mamak Lalahan’da faaliyet gösteren Burcu Emlak’tan Yaşar Akgül ve Ada Emlak’tan Fazlı Top, gazetemize açıklamalarda bulundu. 

BAŞKAN KÖSE’YE ÇAĞRI

Lalahan’da bulunan hobi bahçelerindeki kısıtlamalardan dolayı işlerinin son aylarda durma noktasına geldiğini iddia eden emlakçılar, “Yaklaşık 10 emlakçı olarak bölgede faaliyet gösteriyoruz. Yerel seçimlerden sonra Mamak Belediyesi tarafından gelen bazı yasaklar yüzünden tüm alım-satımlar durmuş durumda. Buraya genelde alt gelir grubu rağbet gösteriyor. Belediyemiz yerel seçimlerden sonra herhangi bir yapıya izin vermiyor; vatandaş elektrik ve su alamıyor. 

burcu-emlak,mamak-lalahan,yasar-akgul,ada-emlak,-fazli-top,-emlakcilar,-hobi-bahcelerindeki-kisitlamalar,,.jpg

Murat Köse başkanımızdan ricamızdır. Bu konuda bizi ve bölge halkını bir dinlesin, bize öncülük etsin. Belediye ile ortaklaşa bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Murat başkanımızın, biz emlakçıları ve bölgeden yer almak isteyen vatandaşları mağdur etmeyeceğini düşünüyoruz.  Buradan yüzlerce kişi ekmek yiyor. Son aylarda işlerimiz iyice durma noktasına geldi. Belediyemiz bu gariban işine el atmalı. İşin içinde belediyemiz olursa, buralar hem daha tertipli düzenli olur, hem hukuki ve yasal prosedürler yönünden eksiği kalmaz ve bugün yaşanan sıkıntılar hiç yaşanmaz” dedi.

OSMAN AKDOĞAN/İLKSAYFA-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.