Kuzey Yıldızı’nı Makyajla Geçiştirdiler

Kuzey Yıldızı’nı Makyajla Geçiştirdiler

Okuyucularımızın şikâyeti üzerine Kuzey Ankara’da bulunan Kuzey Yıldızı Parkı’ndaki lavabolarda yaşanan rezaleti gündeme getirmiştik. Güzelliğiyle vatandaşlar tarafından beğenilen parkta tuvaletlerde sıkıntı hala sürüyor.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Keçiören’de Kuzey Ankara Toplu Konutları arasına Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve güzelliğiyle göz kamaştıran Kuzey Yıldızı Parkı’nda tuvalet sorunu devam ediyor. Bir ay önce gündeme getirdiğimiz tuvaletlerde sadece temizlik işlemi yapılmış. Tuvaletteki musluklar ve lambalar tamir edilmezken elektrik ve su sıkıntısı halen devam ediyor.

TUVALETLERİN TEMİZLENİP ONARILACAĞI SÖYLENMİŞTİ

20 gün önce gazetemize konu hakkında açıklama yapan yetkililer “Ekiplerimiz hasar tespiti yapıyor, hasar tespitinin ardından çalışmalarımız başlayacak. Ekipler temizlik ve onarım yaparak tuvaletleri kullanılır hale getirecek” şeklinde açıklama yapılmıştı. Önceki gün tuvaletlere giderek incelediğimizde sadece temizlik yapılmış olduğunu gördük. WC’lerde musluklardaki arıza ile elektrik, su sıkıntısı devam ediyor.

TUVALET SORUNU HALA ÇÖZÜLMEDİ

Bir aydır süren tuvalet sorununu çözmeyen yetkililer gazetemize tuvaletler hakkındaki onarım ve temizlik çalışmalarını yapacaklarını ifade ettiler. Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi yetkilileri gazetemize yaptıkları açıklamada şunları söyledi: “Biz bu konudaki sıkıntıları yetkili arkadaşlara ileteceğiz ve en yakın zamanda elektrik ve su sorununu çözeceğiz”

WC’LER KULLANILMAZ HALE GELMİŞ

Bir ay önce yazdığımız haber özetle şöyleydi: “Kuzey Yıldızı Parkı’nda bulunan WC’ler gerekli temizliği yapılmadığı için pislikten geçilmez halde. İhtiyaç giderildikten sonra olduğu gibi bırakılan WC’ler kullanılmaz hale gelmiş durumda. İhtiyaç gidermek için WC’lere giren vatandaşlar karşılaştıkları tablo nedeniyle ihtiyaçlarını gidermeden geri çıkıyor. Bazı WC’ler ise tamamen kapatılmış halde…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.