Kutlu’dan TAM DESTEK

Kutlu’dan TAM DESTEK

Ak Parti mahalle temsilcilikleri vatandaşla birebir temas kurarak referandum çalışmalarında önemli rol oynuyor.

Mamak’ta bulunan 66 Ak Parti mahalle temsilciliği referandum çalışmalarına girişti. Vatandaşla birebir temas içerisinde olan mahalle temsilciliklerinin rolü büyük önem taşıyor. Kutlu Mahallesi Ak Parti Temsilcisi Fatih Akdemir, referandumdan çıkacak evet oylarını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 11 yıldır Ak Parti Mahalle Temsilciliği’nde görev alan Akdemir, üstenilen görevi kılcal damara benzetiyor.

Bunu Parti merkezinden vatandaşa uzanan bir yapı olarak açıklıyor. Yalnızca seçim dönemlerinde değil sürekli aktif olduklarını belirten Akdemir, mahalle, ilçe, il ve genel merkez şeklinde koordineli bir çalışma içerisindeyiz. Böyle olunca da Ak Parti olarak halk ile merkez arasındaki iletişimi en etkili sağlayan parti konumunda bulunuyoruz. Biz sadece seçim zamanı değil her zaman aktif olarak çalışıyoruz” şeklinde aktardı. 

PARTİ İÇİ KILCAL DAMAR
Ak Parti Kutlu Mahallesi temsilciliği olarak üstendikleri vazifeyi anlatan Fatih Akdemir, “Biz mahalle temsilciliği olarak anlaşılmayan noktaları aydınlatıyoruz. İnsanların merak ettiği noktaları açıklıyoruz ve bu sistemin ülkemiz için ne kadar gerekli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Ciddi bir kararsız kitle var, daha doğrusu maddeleri anlamayanlar var. Biz bu anlaşılmayan noktaları açılığa kavuşturarak seçmenleri evet çatısı altında birleştiriyoruz” dedi. Ak Parti Mahalle Temsilciliği’nde görev alan Akdemir, üstenilen görevi kılcal damara benzetiyor. Bunu Parti merkezinden vatandaşa uzanan bir yapı olarak açıklıyor.

BİREBİR TEMAS KURUYORUZ
İnsanların güvenini kazanmanın önemini vurgulayan ve çalışmalarına dair ipuçları veren Akdemir, “Kendi bölgemizde birebir temaslar kurmaya çalışıyoruz. Cami cemaati olsun, taziye ziyaretleri olsun bunların hiçbirini es geçmiyoruz. İnsanların zor zamanlarında veya mutlu anlarında yanlarında olduğumuz için bize itimat ediyorlar. Gittiğimiz yerlerde bizi tanıyorlar, güveniyorlar. Tabi bu güven bir anda ortaya çıkmıyor. Uzun yıllar çalışma sonucunda oluşan olumlu ilişkiler bunlar. Şimdi de insanlarda evet çağrısında bulunuyoruz. Evet çağrımıza olan geri dönüşten oldukça memnunuz. Bizim ikna ettiğimiz kişilerin de birilerini ikna etmesini sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

NEDEN EVET?
Seçmenlerin evet demesindeki nedenleri sıralayan Kutlu Mahallesi temsilcisi Fatih Akdemir, “CHP, HDP ve dış mihraklar yeni Anayasa’ya hayır diyorsa bunda bir şey var. Vatandaşta bu şekilde görüyor. Çünkü bunlar hiçbir zaman bu ülkenin menfaatine yönelik bir çalışma içerisinde yer almadı. Biz bunlara rağmen ülkede kalkınma sağlıyoruz. Çok eskiye gitmeye de gerek yok aslında, Ak Parti döneminde hükümete yapılan engellemeler bu sistemin ne kadar gerekli olduğunu ortaya çıkarmaya yetiyor. Vatandaş ta bunu görüyor, biliyor ve o yüzden evet diyor” şeklinde açıkladı.

BİZ BAŞARACAĞIZ
Eski dönemlerde de başkanlık sisteminin denendiğini ancak başarılı olunamadığını açıklayan Akdemir, “Daha önceden ülkede cumhurbaşkanlığı, başbakanlık yapmış kişilerin de bu sistemi istediğini ancak bir türlü beceremediğini ve beceremeyecek şekilde ilerlediklerini biliyoruz. Bunu Ak Parti ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın başarabileceğine inanıyoruz ve bunu insanlara en iyi şekilde anlatma gayreti içesindeyiz” diyerek başarılı olacaklarına dair inancını dile getirdi. 

YÜZDE 68 EVET
Kutlu Mahallesi Ak Parti Temsilciliği olarak kendi seçim bölgesindeki referandum sonuçlarını dair tahminini açıklayan Fatih Akdemir, “Kutlu Mahallesinde 16 bin üzerinde seçmen bulunuyor. Biz bu seçmenlerin hepsini evet çatısı altında birleştirmek isteriz. Bu yönde elimizden geleni yapıyoruz ancak elbette ikna olmayan vatandaşlar da olacaktır. Onlara da demokrasinin gereği olarak saygı duyuyoruz. Biz Kutlu Mahallesi’nden en az yüzde 68 evet çıkacağına inanıyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde. Bu oranı yukarı çekmek için de elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz” diyerek iddialı olduklarını belirtti.

HAKAN ŞAHİN/HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.