Kutlu Mahallesi Muhtar Adayı Mazhar Özler: Köprü olacağım

Kutlu Mahallesi Muhtar Adayı Mazhar Özler: Köprü olacağım

Gazetemize konuşan Mamak Kutlu Mahallesi Muhtar Adayı Mazhar Özler, göreve gelmesi halinde vatandaş ve devlet kurumları arasında köprü vazifesi göreceğini belirterek, ‘‘Şikayet gelmeden, sorunları ileteceğim’’ dedi.

ec52e5dc-e27a-4ec7-95c5-42d128ef0a9e.jpgMamak Kutlu Mahallesi Muhtar Adayı Mazhar Özler, “Kutlu sevdam” dediği mahallesine daha iyi hizmetler getirmek için bu yola çıktığını açıkladı.

Aslen Kızılcahamamlı olmasına rağmen Mamak’ta dünyaya geldiğini, ekmeğini kazandığı Mamak’a vefa borcunun olduğunu belirten muhtar adayı Özler,  “Bir Mamak bir Kutlu Mahallesi sevdalısı olarak mahalleme daha iyi hizmetler yapmak istiyor, mahallemi Mamak’ın 66 mahallesi içerisinde en gözde nokta haline getirmek için vatandaşlarımızın güçlü desteğini bekliyorum” dedi. 

SORUN KALMAYACAK

Mamak’ta uzun yıllardır esnaflık yaptığını, Ankara Esnaf ve Sanatkarları Lokantacıları Odasında iki dönem yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunduğunu kaydeden Özler, göreve gelmesi halinde ilçe kaymakamlığı ve ilçe belediye ile uyumlu çalışıp şikayet gelmeden sorunlara çözüm üreteceğini ifade etti.

“Kutlu Mahallesi’nin gözle görülür hiçbir sorunu kalmayacak” diyen Özler, “Herkesle diyalog içinde olacağım. Devlet kurumlarımız arasında köprü vazifesi kuracağım. 7/24 ulaşılabilir bir muhtar olma sözü veriyorum. Gerekirse uykularımdan feda edeceğim. Mahallemizin daha kutlu ve huzurlu olması için hizmete talibim” diye konuştu. 

SOSYOLOJİ OKUYAN MUHTAR ADAYI

1974 yılında Mamak’ta dünyaya gelen Mazhar Özler, aslen Kızılcahamamlıdır. İlk ve orta öğretimini Mamak’ta tamamlayan Özler, şimdi açıktan Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Fakültesi’nde okuyor. Çocukluğundan bu yana ilçede esnaflık yapan Özler evli ve 3 çocuk babası.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.