Kurtlar Vadisi Eren kimdir? Kerem Fırtına kimdir? Kerem Fırtına kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Kurtlar Vadisi Eren kimdir? Kerem Fırtına kimdir? Kerem Fırtına kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Kerem Fırtına son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Kurtlar Vadisi Eren kimdir? Kerem Fırtına kimdir? Kerem Fırtına kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Kerem Fırtına var. Kerem Fırtına son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Kurtlar Vadisi Eren kimdir? Kerem Fırtına kimdir? Kerem Fırtına kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

kerem fırtına kimdir

KEREM FIRTINA KİMDİR?

Kerem Fırtına, 23 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta dereceli eğitimini İstanbul'da bitirdi. Lise yıllarında tiyatroya merak saran Kerem Fırtına, oyuncu okulunda çeşitli oyunlarda farklı roller üstlendi. 1999 senesinde Kenan Evren Anadolu Lisesini tamamladı. Ardından aynı sene İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı.

1999 senesinde Üniversiteden mezun olduktan sonra Şahika Tekand Studio Oyuncularından 2 yıl oyunculuk dersleri gördü. Bir süre radyo tiyatrosu yaptı. Bir arkadaşının yaptığı oyunculuk başvurusuna tesadüfen eşlik etmesiyle Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz ve dizinin o zamanki yönetmeni Osman Sınav ile tanıştı ve dizide rol aldı.

2000 yılında TRT'de Martılar ve İstanbul adlı TV filminde oynadı. Bunun yanında o filmin senaryo asistanlığını da yaptı. Ardından ‘Üvey Baba’ adlı dizinin son bölümlerinde boy gösterdi. Oyunculuk alanında ismini Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Eren Eylül rolü ile duyurdu ve büyük bir ün kazandırdı.

2015 yılında reyting rekoru kıran Karadayı dizinde oynadığı "Savcı Adnan" rolüyle bir kez daha gündeme oturdu. Son olarak ‘Kiralık Aşk’ dizisinde "İsmail " rolüyle oyunculuk performansını sergiledi. Ünlü oyuncu, hali hazırda Pana Film'de oyuncu ve cast direktor asistanı olarak görev yapmaya devam ediyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.