Van Bronckhorst, Joao Mario'yu oynatacağı mevkiyi belirledi

Van Bronckhorst, Joao Mario'yu oynatacağı mevkiyi belirledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, hangi pozisyonda oynayacağı tartışma konusu olan yeni transfer Joao Mario'yu Trabzonspor maçında oynatacağı mevki için kararını verdi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Joao Mario'nun, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak olan Trabzonspor maçında ilk 11'de oynayacağı ileri sürüldü.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; siyah beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, dev maç öncesi yapılacak antrenmanlarda Joao Mario’nun form ve fiziksel durumunu yakın takibe alacak.

Deneyimli hoca antrenmanlarda iyi bir görüntü vermesi halinde Portekizli futbolcuyu Trabzonspor deplasmanında ilk 11’de sahaya sürecek.

Benfica’dan hazır gelen ve fiziksel açıdan iyi durumda olan Joao Mario taktik antrenmanlarda sınıfı geçerse Trabzonspor karşısında Semih’in yerine sol kanatta görev yapacak.

Deneyimli futbolcu kritik sınavda hem hücum hattının en önemli isimlerinden biri olacak hem de orta sahaya destek verecek.

Joao Mario, Benfica forması giydiği yıllarda 24 resmi maçta sol kanatta görev yaptı. Portekizli futbolcu bu müsabakalarda 3 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.

Bu arada sol kasığındaki zorlanma nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Semih Kılıçsoy’a yoğun tedavi uygulanıyor. Ancak genç golcünün Trabzonspor maçına yetişmesi şu an için zor görünüyor.

Kaynak:NTV Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.