Küçük Hemşeriye Büyük Jest

Küçük Hemşeriye Büyük Jest

Pursaklar Belediyesi, örnek olarak gösterilen “Hoş Geldin Küçük Hemşerim” projesi ile 2012'den bu yana 9 bin 295 yeni doğan bebeğe ilk hediyelerini verdi.

BAŞKAN ÇETİN ÖZEL OLARAK HAZIRLATIYOR
Kamuoyunun takdirini kazanan bu proje hem Sağlık Bakanlığı’na hem de diğer ilçe belediyelerine örnek oldu. Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, tarafından yürütülen kampanya vatandaşlarca da büyük takdir kazanıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in özel olarak hazırlattığı bebek takımı, zıbın, taşınabilir beşik, ana kucağı, bebek çantasından oluşan hediyeler ailelere hemen ulaştırılıyor ve belediye yetkilileri tarafından "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştiriliyor. Projede Suriyeli çocuklarda unutulmuyor.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Vatandaşlarına tebessüm ettiren Pursaklar Belediyesi, dünyaya gözlerini açan fidanları da unutmuyor. 2012 yılında  “Hoş Geldin Küçük Hemşerim” projesi ile

Ankara’daki diğer belediyelere ilham kaynağı olan Pursaklar Belediyesi, şimdiye kadar 9 bin 295 yeni doğan bebeğe ilk hediyelerini verdi.

YENİ DOĞANLAR UNUTULMUYOR
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yıllar önce başlattığı proje ile ilçede yeni doğan bebeklere ilk hediyesini veriyor. Kamuoyunun takdirini kazanan bu proje hem Sağlık Bakanlığı’na hem de diğer ilçe belediyelerine örnek oldu. Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, tarafından yürütülen “Hoş Geldin Küçük Hemşerim” kampanyası her geçen yıl daha da yaygınlaşıyor. Yaygınlaşan bu proje Ankara halkı tarafında da takdir gördü. 2014 -2016 yılı arasında 4 bin 390 yeni doğan bebeğe hediye seti verilirken projenin başlangıç tarihi olan 2012'den beri ise 9 bin 295 bebeğe hediye verildi.

DİĞER BELEDİYELER ÖRNEK OLDU

Pursaklar Belediyesi’nin bu projesini farklı isimlerle uygulamaya koyan diğer ilçe belediyeleri, projenin çok önemli bir halkla ilişkiler hizmeti olduğunu belirtiyor.
Ziyaret esnasında yeni doğan bebeklere Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in özel olarak hazırlattığı bebek takımı, zıbın, taşınabilir beşik, ana kucağı, bebek çantasından oluşan hediye verilerek hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiriliyor. Yeni doğan bebeklerin tespiti ise Pursaklar İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden güncel veriler alınarak yapılıyor. Söz konusu hediyeler verilirken Suriyeli yeni doğan çocuklar da unutulmuyor. Suriye'de böyle bir hizmetin olmadığını söyleyen Suriyeli vatandaşlar ise Başkan Çetin'e teşekkürlerini bildiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.